18.4.17

PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA

Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜

Just nak inform dekat semua maybe ada yang tak tahu, Hanna sekarang adalah Shaklee member.

So in case awak nak order supplements or anything from shaklee, boleh order melalui Hanna okay.

Actually Shaklee ada few sets:

๐Ÿ’šSet Kecantikan untuk kulit flawless
๐Ÿ’šSet Slimming untuk turunkan berat
๐Ÿ’šSet Kesuburan untuk yang plan nak pregnant
๐Ÿ’šSet Kehamilan trimester 1,2,3
๐Ÿ’šSet Berpantang untuk lepas bersalin (pulih luka, banyakkan susu, loose weight)
๐Ÿ’šSet untuk anak bijak (anak kecil start dari 1 tahun hingga anak yang study di Universiti)
๐Ÿ’šSet untuk tulang & sendi
๐Ÿ’šSet Skincare (pencuci muka)
๐Ÿ’šSet Haircare (shampoo, conditioner natural tanpa SLS)
๐Ÿ’šOthers ( awak boleh bagi tahu Hanna & saya akan suggest ikut keperluan awak)

Then, jika beli dengan saya, hanna akan consult sekali cara pengambilan supplement yang betuk supaya berkesan. InsyaAllah ๐Ÿ˜Š

Thank you & Take Care :)

Hanna.B - 0196760870
IG - @shaklee_distributor_hanna.b




3.1.17

Happy New Year Hana!!

Assalamualaikum & Weih,

Hahaha

Bila tulis dalam blog automatik terasa old skool dan terasa muda 5 tahun.
Dah confius cara nak tulis blog dengan ayat wassap & fb.hee.

Dan mostly rakan2 blog aku lepas menjenguk2 tadi semua memag jenis update blog setahun sekali.
Memang sekarang semua macam tu barangkali.hee.

Azam tahun ni nak cuba merajinkan diri menulis semula tak kira la cara penulisan dah macam makcik-makcik. well aku dah 29 tahun. omg!!!

Mungkin tak ada siapa yang baca tapi saja tulis sebagai kenangan masa tua nanti.sayang blog ni banyak sangat kenangan lama.suami pon tak tahu aku ada blog....eh suami?? ni la perkataan suami yang pertama dalam blog ni.:))) ye aku dah kahwin.almost 11 months.harap dia tak baca.kalau baca pon jangan korek post lama.hopefully.huhu

Alhamdulillah.;)

Harini terbuka hati nak tulis blog sebab baru rewardkan diri sendiri dengan laptop baru.kikiki.beli laptop baru beli usb beli notebook beli menda-menda comel kat typo macam budak2 universiti je.tengah jalan tadi terfikir ko ni hana dah nk masuk 30 tapi jiwa ko masih kesitu.nape ko tak habiskan duit beli baju mahal, handbag mahal, tudung mahal macam ofismate yang lain.hehe.mungkin itu bukan aku.mungkin belum sampai masa jiwa aku ke arah itu. faham tak maksudnya aku cuma jalani kehidupan sekarang dengan jadi diri aku sendiri tak perlu push jadi someone else.

Sebenarnya kerja aku banyak tak siap lagi.tapi mood nak tulis blog datang. nasib baik password ingat lagi.

entah.

Tulis dalam blog seronok. tak ada sapa nak kecam. rasa syok sendiri hehe. it's like this is my own world.my life chapter. siapa yang baca hanya kawan-kawan yang berminat dengan cerita hidup kita.tak macam fb. suka tak suka kena hadap life story semua orang. sampai perlu hide kawan-kawan yang terlalu negatif."im sorry"

Well, zaman berubah but i still do love blogging.it's different. InsyaAllah will try to keep updating my blog

Bye, pen-off

NHB