26.11.10

12.56

hye beautiful girl

Count your smiles instead of your tears, count your courage instead of your fears
thanks god for the smiles and courage
(^.^)






i watched chuck not chunk la u.chunk.chunk.aaiiy.
bye,NHB

21.11.10

FX

salam & weih

my new template.outstanding huh.
i'm a hard worker today and i satisfy after all my hard work.:)


bye u
NHB

19.11.10

ONCE/YEAR WE SO SERIOUS?

salam & hye

raya haji aku tahun ni celeb kat tengah2 tasik s.alam.yeehaaw~!

syahdu plak pompuan ni x dpt beraya kt kg.


richard branson $$$$$$$$

13.11.10

AKU DAH HABIS EXAM JADI AKU UPDATE BLOG JELA-JELA

sesungguhnya bahawasanya aku ,Nur Hana Bt Basaruddin tidak akan sesekali menjadi seorang yang terlalu baik hatinya lagi.tidak akan juga terlalu mudah bersimpati kepada sesiapa yang tidak dikenalinya lagii..........damn.

aku bukan ape babe,orang tanye jalan aku tunjuk la.kebetulan aku tengah boring tunggu driver dtg.*ces driver.pangg!* tbe2 muncul sorang uncle datang tanya jalan.aku at first buat2 x nampak sambil baca soalan exam trade policy tadi padahal exam baru aje abis.tp kan aku da ckp aku ni baik hati orgnye.maka..

uncle: hye girl,sorry, where is engine faculty.
aku : hah?mende?*x jawab soalan*
uncle : where is engineering faculty dear?
aku : jauh *x jawab soalan*
uncle : can u show me where it is.show me?
aku : emm.just.emm.just..*sambil tangan besimpang siur.tah die paham ke tidak*
uncle : can u come with me.then i send u back here?
aku : err.i..um waiting..for...my scand..err..my um my..waiting for someone!
uncle : pleasee.i drive u back.i'm late.
aku : okay. *disebabkan warna kete vios die unik x pernah aku jumpa lagi kat malaysia aku setuju*

malas la nak tulis panjang-panjang.aku bukan pandai buat karangan dialog cmni.aku time sekolah dulu suka buat karangan biografi macam 'aku sebatang pensel' 'aku sebuah kasut' .biografi ke nama dia?x kesahlah aku paling ingat aku selalu dapat A bile aku buat karangan biografi cmni.rasa macam best jadi kasut jadi pensel.paling x tahan bile part 'aku merasa amat sedih sekali apabila diriku tidak dibelek-belek malah tidak diperhatikan langsung oleh customer.tapi disebabkan spm aku x boleh lagi buat karangan biografi aku x dapat A untuk matapelajaran bahasa melayu.

ALAMAK!budak pink tu dah balik.damn la.kenapa aku benci sangat tgk muka die.tengok muka oprah pon x cmni.padahal die cantik.cuma pendek sikit.kalau time tido rasa macam saja nak buat-buat tergeliat tersepak muka dia sekali and opps sorry kite x sengaja kite..kite eh..eh...kite x sedar. la.kite minta maaf yeww.'panggg!'

'kita' adalah kata ganti diri jamak ye murid-murid bukan kata ganti diri tunggal yang digunakan untuk diri sendiri dan menyertakan orang kedua.saya atau aku barulah sesuai digunakan untuk kata ganti diri pertama.x kisah la kiter-kiter kau pinky.dats not the point aku benci kau.aku cuma x boleh terima pathological jealousy disorder kau tu.kau memang x boleh tgk orang hebat sikit dari kau tapi aku kesian kat kau sebab aku sememangnya lagi hebat dari kau.hohoho!!.i reserve dat useless guy just for you.kesian punya pasal.well,kadang-kadang kita x boleh terlalu inferior or underestimate ourselves or arr'selvz.aku ingat lagi uncle tu cakap.

uncle : u're intelligent but be more confident.don't underestimate arrrr'selvz.
aku : huh?*dia perkecilkan diri aku*

x.dia x perkecilkan diri aku.dia bagi nasihat.dia baik at first aku kenal die.die hebat dia tahu everything pasal aku.everything i mean seems like aku adalah dia.dia adalah aku.gile!awesome maann.!awesome!
dipendekkan cerita.dia adalah seorang pakar psychology yang datang dari jauh nak bagi talk kat fakulti engine.dia x tahu jalan then dia tanya aku.dia baik bagi nasihat bagai.aku dengar jela.dia minta no dan aku dengan bengapnye bagi.dia call tiap hari bagi nasihat.aku tadah telinga dengar.dia tanya khabar and he make an appointment for me.damn!!!damn damn damn!

sampai satu tahap aku rasa he is annoying.bile 'withhell i mean withheld is calling' aku sumbat hp bawah bantal.aku x pandai nak jawab ape.aku mmg lemah bab-bab bagi alasan cmni.aku x pandai menjawab.yela masa kecik-kecik dulu mak x bagi menjawab.23 misscalls.sorry dr.


Aku bukan PPD.or pegawai padbir diplomatik.ho.ho.ho.gudluck to all my frens yg berjaya menduduki exam PTD.aku bukan nak ckp aku ada paranoia personality disorder.aku bukan paranoia tapi aku rasa x selesa.kenapa nak baik sgt dgn aku.aku tolong kau tunjuk jalan je.xkan ko nak gunakan aku sebagai sample research kau.ishh x sanggup aku berurusan dgn org2 saiko neh.




nak tukau nombor rasanya
-NHB-


 

5.11.10

@

korang masuk je aku sumbat headphone
korang start kepoh2 je aku sumbat headphone
layan usher lagi yeeaaamann!
.
nak ckp aku anti-sosial ke xde jiwa2 wanita pink ke lantak kau la wanita
nak study la.**SETUPID*


: emo plak.,hek