26.10.10

TABULEH STUDY TANPA NESKEPE MODE (*_*)

Salam & hui peeps.

(tabuleh-study-tanpa-neskepe mode + otak-sudah-tepu-membaca mode= jalan-jalan-jom-mode!)in the power of two!!

'otak-sudah-tepu-membaca' itu act cecece li a lie!!!!!today was my bad dream day means dat i sleep more than study.lol.i dreamed of all the 4x4's n the kurus2 tapi lasak punya style moto dat i don't really sure apeke namenye Kawasaki D~ Tracker maybe can move across the surface of the water.gila hensem kan.!!

ni semua bahana aku g 4x4 offroad challenge itu hari la.x sedar diri nak exam.pegi sane siap berbaju kuliah semua mata memandang jengkel.memandang ku penuh tanda tanya dari mana datangnya perempuan ni lengkap berbaju sopan datang ke off-road challenge yang berlumpur-lumpur kotor.dalam hati ' aku baru abis kelas la.grrrr.xkan nak tulis gantung kat leher aku baru habis kelas woi!!'.

Ranger monster u yg selama ni i takot sbb besar sgt rupanya kecil aje if compare to others 4x4's.booooooo!

x sempat tgk aksi2 kete diorang tebalik terguling macholy.:( sape suh dtg lewat.sape suh kelas abis lewat.

not huge enuf.not macho enuf.like the skeleton one.ada rangka aje tapi tayar besauu but sadly said i don't have the pic.

just my random snap.


event da lepas baru nk tempek banner. curi dari sini.

like this video la.The right way to drive 4x4's.

study plak.bye.
-NHB-

No comments:

Post a Comment