31.10.10

MY-DIRTY-little-SECRETS

i drug myself again. 
i wanna go home coz i miss my cat rather than my parents.

i have 8 chapters to read but i still on the 1st chapter since yesterday.
i know that anorexia is such a bad influence but i bookmark their site and read that shit everyday.





 ....NHB....


26.10.10

TABULEH STUDY TANPA NESKEPE MODE (*_*)

Salam & hui peeps.

(tabuleh-study-tanpa-neskepe mode + otak-sudah-tepu-membaca mode= jalan-jalan-jom-mode!)in the power of two!!

'otak-sudah-tepu-membaca' itu act cecece li a lie!!!!!today was my bad dream day means dat i sleep more than study.lol.i dreamed of all the 4x4's n the kurus2 tapi lasak punya style moto dat i don't really sure apeke namenye Kawasaki D~ Tracker maybe can move across the surface of the water.gila hensem kan.!!

ni semua bahana aku g 4x4 offroad challenge itu hari la.x sedar diri nak exam.pegi sane siap berbaju kuliah semua mata memandang jengkel.memandang ku penuh tanda tanya dari mana datangnya perempuan ni lengkap berbaju sopan datang ke off-road challenge yang berlumpur-lumpur kotor.dalam hati ' aku baru abis kelas la.grrrr.xkan nak tulis gantung kat leher aku baru habis kelas woi!!'.

Ranger monster u yg selama ni i takot sbb besar sgt rupanya kecil aje if compare to others 4x4's.booooooo!

x sempat tgk aksi2 kete diorang tebalik terguling macholy.:( sape suh dtg lewat.sape suh kelas abis lewat.

not huge enuf.not macho enuf.like the skeleton one.ada rangka aje tapi tayar besauu but sadly said i don't have the pic.

just my random snap.


event da lepas baru nk tempek banner. curi dari sini.

like this video la.The right way to drive 4x4's.

study plak.bye.
-NHB-

17.10.10

I TRY TO BE UR RULES PLAYER.WISH ME LUCK.



if life were series of lovely day, i'd soon get bored
if life all fluffy i wouldn't grow or learn or change
if life is easy i wouldn't get stronger.
Thanks God for making my life difficult.it is so.



bye,
HANNA

15.10.10

I DON'T LOVE YOU.

windu la kt b.b cihat.cihat je ayang?.wth!nyampas.

lah.pehal.haha.gimik aje.smlm kua dgn kak zu.g karnival kerjaya konon.g situ sekejap aje.then melepak dalam wayang dgn popeye je yang lame.hehe.then,tengok dinner for schmucks gelak gile2.nyahahaha.



*itu sume ayat beberapa hari lepas.too damn busy lately.haih.aku xtau apa yg aku makan tiap2 hari.apa yg ada depan mata aku sumbat je,da mandi ke belom.pon aku da xde masa nk pikir.tido x payah ckp la.da sme species dgn stevan salvatore.huh*

bye.
-NHB-

6.10.10

JUST MY BAD DAY


hye


esok ada 3 presentation.tapi satu pun aku x ready.hmmppff.moto rosak lagi jadi terpaksa aku naik bas x nak susahkan sape2 lagi x nak juga susahkan skandal2 lagi.ramai sungguh student dalam bas tu rasa nak jerit ' woi kuar la korang.debik kang!!!' tapi  x terkeluar suara.arini terpaksa juga makan sorang2.nasi yang selama ni aku makan sedap je rasanya  tapi arini rasa pedas semacam.rasa nak baling je pinggan tu kat makcik kedai ruby nape masak pedas2.huh!x tahu kenape sepanjang perjalanan nak pergi library tadi rasa macam nak marah je semua orang.rasa macam semua x kena.sampai kat library penuh!damn.xde satu pon meja yang kosong untuk aku.damn.terpaksa duduk di meja bulat yang sgt x strategik lokasinya untuk aku siapkan asingment and presentation slide.ah lantak.janji bole duduk.puas aku cari plug yang kosong.xde!atlast malas nak fikir banyk aku cabut wayar pc library dan tempek extension aku tanpa rasa ragu2 akak librarian tu jeling sambil muka macam nak mintak pelempang dari aku yang sememangnya bersedia nak bagi pelempang kat sape2 yang nak harini.tbe2 baru je aku nak tarik nafas lega nak duduk buat keja dengan x semena-mena nya datang sorang akak bertudung labuh yg mke bole tahan comel dengan selambanya cucuk charger dia kat extension aku tanpa izin!aihh???????????????? belum sempat aku cucuk charger aku dia lagi pantas.ggggrrrrrrr..meletop!tapi nasib baik akak tu ada six sense.tau apa yang aku merungut-rungutkan dalam hati.apa saja yg aku x puas hati akak tu mintak maaf satu2 sambil tersenyum.hilang semua rasa marah aku dari pagi tadi.napelah aku x jumpa akak tu pagi2 masa aku mula2 jejak kaki nak kua rumah.so betul la apa yg nenek aku cakap selama ni 'spread ur smile cuz one smile can change someone's life'.tapi serious akak tu ada six sense.malunye aku.adeih.so i need ur smile everyday dude! :)






Sometimes
You know you can no longer stand the pain
but for one reason you cannot find,
you stand up and say, “i’ll be fine…
bye.
-NHB -


4.10.10

2nd PIMES 2010

EVENT : PIMES 2010
VENUE : INTEKMA RESORT & CONVENTIONAL CENTRE, S.A
DATE    : 28 th SEPTEMBER 2010
THEME : ADOPTION OF GREEN TECHNOLOGY IN AGRICULTURE

Salam hye, so this is 2nd Plantation Industry Mgt seminar organized by students of Master in PIM in collaboration with IIPM. Great seminar with the brilliant speakers.congratulation organizer!





let's go clean and green!



-NHB-