20.9.10

KONVOI RAYA DOUBLE8

Salam hye

Konvoi raya beramai2 kelmarin.yeehaaw~!happy dapat jumpe kawan2 sekolah especially yanti sbb dah lama lost contact dgn minah ni.nway thanks juwei for the ride.he.

rumah sir

 rumah hadi

girls

boys

 yanti & hanna :) miss her so much.

bnyk lg pic tapi da malas nk upload.hope dapat jumpe lg next year.miss y'all.hope semua berjaya in future. (^.^)

till the next entry.bye,
-NHB-

8 comments:

  1. waaaaaaaaaaa....jeles2! mau ikut juga!!!

    ReplyDelete
  2. weh,aku curik post ko ni nk post back kat d8 nye blog k.. http://doubleight.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hana nak sume gmbo raye! hee, puh-leaseee

    ReplyDelete
  4. asma : padan mke ko x dpt jumpe aku.bkn sng aku nk join.haha.amek la tp delete la pic aku dgn yanti tu.

    fariz : nnt aku upload dlm fb eh. :)

    ReplyDelete
  5. alaaa, dlm fb len mesti ade lembaga penapisan negara...aku nak sume2, puh-leaseee, koleksi peribadi,eheh

    ReplyDelete
  6. fariz: ko nak pic sape ni act.ko nk pic die kan.xde2.hahahaha.

    mok: padan muka sape suh x dtg!!!!!!!!enuf said!!!!

    ReplyDelete
  7. xpe,taun dpn masih ada,kalo pnjg umo!!hehe:)

    ReplyDelete