16.9.10

EID 2010

salam hye friends strangers,

my family tapi x cukup lagi sorang adik bongsu laki.tiap tahun dia balik kampung dulu sebab nak main mercun.cess.ambil pic gne self timer so tercrop kepala abg aku.padan muka.baju raya memang x penah nak sama color sebab masing2 nak tunjuk macho.fine tapi antara ramai2 tu abah jgak yg paling macho dr korang.dan yang paling best gaya amek gambar masing2 sama je every year.just baju je berubah.huhu.so itulah family aku.huhu.

perlu ke amek pic camni.sorang2.dat's so vain.hari raya dengan hari hari biasa aku g kuliah mcm xde beza.adeih.baju raya aku x hot la tapi xpe janji selesa.tudung hitam itu aje mcm xde tudung lain.come on la pompuan.raya tahun depan sila uptodate sikit okay.



bye, :)
-NHB-

No comments:

Post a Comment