4.8.10

BBB


hey i thought it was over.big butt ***** menkacau bilaukan hidup aku.again n again.pretenders.liar.fakers.ahh.ignore.as long as i was happy here dengan staff gemok2 kfc n kawan2 kelas dan kawan2 yg masih ada kat shah alam ni.meh sini aku nak bagitau.cakap belakang memang xkan selesai masalah ye readers.kalau ada terkurang puas mana2 just inform.settle.dah.plus menda2 kecil x payah nak besar2kan.cool la sista2.adeih.harap muka je cun tapi perangai corrupt.aiiyoo.


penoff

-NHB-


6 comments:

  1. Sila keluarkan kate2 maki anda yang paling JAHANAM untuk kepuasan sejagat..
    wakakakakaka...

    ReplyDelete
  2. ko kenape mok..??emo semacam jek..??
    eh,keje kt KFC ek skag..??wah,bole blnje aku ayam goreng besar punye la ek..??

    ReplyDelete
  3. rastamat : erk.tapaham

    mok : bengang dgn dak umah.dah pindah umah lain.
    a'ah aku part time kt ctu.bole je.dtg la kfc seksyen 2 drive thru.kompem aku bg free.

    ReplyDelete
  4. Kalau tak puas hati o pape,
    jangan segan2 untuk meluahkan dalam bentuk makian yang paling dahsyat..
    Kompom puas hati lepas tu..
    hahahaha...

    nanti aku dtg kfc seksyen 2,nak ayam 8 ekor...
    hehe...

    ReplyDelete
  5. oo..da pndah umah ek..??
    gud,so skang ko da kt sh alam la ek..
    jum merewang sesame lg lain kali..hehe
    kite g ajak si asma' gemok tuh..hee:)

    ReplyDelete
  6. rastamat : x nak la.nnt terbiasa.skunk ni da x leh benti.hehehe.

    mok : jujum!!

    ReplyDelete