11.8.10

AKU MALU DGN RAMADHAN.

salam hye,

hari pertama puasa aku yg blur.hu.korang camne?

hari ni terpaksa ponteng kerja sbb assigment belonggok depan mata.berserabut dalam kepala.adeih.gara-gara x sabar nak ambil spect aku hampir2 kena tahan dengan polis sbb xde lesen.ces sejak bile ada polis jaga pintu depan uitm neh.nasib baik sempat patah balik laju-laju pusing 360 dajah sikit lagi nak langgar abg pakai jacket civil ensem belakang aku yg rupanya2 org yg tolong tarik scooter gemok berat aku masa kt tempat parking moto td.x sempat nk cakap tq terus cabut sebab aku dah malu stuck cm org bodo kt tengah2 parking moto sbb x larat nak tolak scoot gemok tu.berat nak mati.tq la bang.sampai kt plaza alam sentral blur gile pusing tempat yg sama 4 kali padahal da muak 3 tahun lalu situ.err..ape pasal tah arini.blur.blur.blur.blehhhhhhh.

nway sbp!!kt skewl dlu slalu ckp 'sbp'. selamat berbuka puasa!! :)bulan puasa ni nk berazam x nak gaduh2 lagi.tehehe.bole x.kalau tak tercapai azam bulan ramdhan tahun ni aku akan malu lagi nak jumpe bulan ramadhan tahun depan.bye.

.
-NHB-

2 comments: