31.8.10

OUR DAY!

Salam hye.


untuk sebuah bangsa merdeka.happy 53rd independence day..

30.8.10

I JUST HAVE a little COLOR IN LIFE.DO YOU STILL ENVY WITH ME?DO YOU?

salam & hye y'all.



I've missed this blog everyday and you guys too but i just happened to be busy lately.kind of confused and andddhh nothing but stress with work,study and my weight.feel like i wanna turned into ana-mode again.lets starve-on baby!

God, everyday i swear i wanna quit my part-time job but i hate myself for not being good in excuses and lie and my easily sympathy feeling for them.nway i love you guys for put some color in my life for this 2 months i knew ya.hey guys i hate gossip, i just wanna be friends wif all of u.ALL OF YOU I MEAN!tell u guys that i was so fucking  happy at first that i thought it would be super great to be there.apparently it was not like what i wished it would be.Not that i wished everything going to be  perfect as i know peeps changed and i can't expect the unexpected and i as well can't be perfect to  satisfy everyone need there and even you are not perfect cuz WE ARE NOT  A PERFECT CREATURE GUYS!come on.come on.i missed the old moment with you guys.ecewah.tacing.

So !!
depending on how it goes after this for me to decide.and yeah tell u guys that i have a new respect for my self-control tongue for this fasting month.hu.





pen off.bye.
-NHB-



25.8.10

SELURUH JIWA DN RAGA

hye you

penat.itu saja untuk hari ini.hari esok.hari lusa dan dan dan mungkin untuk hari-hari kemudiannya.yey.

bye you

24.8.10

STUCK


you can't love me
i'm empty
it can't work
i um sorry

-NHB-

14.8.10

TAU KE XTAU KE BUAT2 XTAU

Salam hye

awk tahu x sekarang bulan ramadhan dan awk tau x bile bulan ramadhan kena puasa awk.awk ni pelik la.awk rajin sungguh pergi solat jumaat siap pakai baju melayu beriman habis tapi lepas solat jumaat boleh plak awk singgah kfc makan.awk ni pelik la.lagi pelik bila mostly customer drive thru bawak budak kecil bila nak order konon-konon nk cover bukan dia punya tapi order meal banyak gile budak2 pun x larat nak makan.aish.pelik la.ppelik.pelik.n pelik juga bile budak2 melayu yg kompem2 muka melayu dtg mkn n bile aku x bagi mkn die marah balik kat aku macam aku la yang salah tengok kalendar selama ni yang sekarang ni bulan puasa.pelik ler!pelik.pelik lagi bila awk order meal then terus minum time tu juga depan aku dengan muka x bersalah seolah-olah dah masuk waktu berbuka puasa.ish3.pelik.pelik.pelik lah awok awok neh.nak balik puasa kt rumah la. camni.pelik la orang-orang shah alam ni.




bye,
-NHB-

11.8.10

AKU MALU DGN RAMADHAN.

salam hye,

hari pertama puasa aku yg blur.hu.korang camne?

hari ni terpaksa ponteng kerja sbb assigment belonggok depan mata.berserabut dalam kepala.adeih.gara-gara x sabar nak ambil spect aku hampir2 kena tahan dengan polis sbb xde lesen.ces sejak bile ada polis jaga pintu depan uitm neh.nasib baik sempat patah balik laju-laju pusing 360 dajah sikit lagi nak langgar abg pakai jacket civil ensem belakang aku yg rupanya2 org yg tolong tarik scooter gemok berat aku masa kt tempat parking moto td.x sempat nk cakap tq terus cabut sebab aku dah malu stuck cm org bodo kt tengah2 parking moto sbb x larat nak tolak scoot gemok tu.berat nak mati.tq la bang.sampai kt plaza alam sentral blur gile pusing tempat yg sama 4 kali padahal da muak 3 tahun lalu situ.err..ape pasal tah arini.blur.blur.blur.blehhhhhhh.

nway sbp!!kt skewl dlu slalu ckp 'sbp'. selamat berbuka puasa!! :)bulan puasa ni nk berazam x nak gaduh2 lagi.tehehe.bole x.kalau tak tercapai azam bulan ramdhan tahun ni aku akan malu lagi nak jumpe bulan ramadhan tahun depan.bye.

.
-NHB-

5.8.10

OUF! JE SUIS FATIGUE!!

hye you,

i cried last nite not because of i um afraid of that corrupt pretenders or of what they had done to my scoot.i mean awin's scoot.i don't get it why on earth she need to do such a stupid act.it was like a stupid revenge.'IT IS REVENGE DAY!!!SIAP KORANG'.blehhh!we will not paid for shit okay.dah nak kahwin la you tp perangai mcm budak2 x puas ati bout the small matter dat act ur own fault then dtg kfc time kitorang on duty buat havoc cam cialan time tgh ramai customer then x puas ati lagi g pancitkan tayar moto aku plak n esok da la aku ada kelas pagi dgn assment yg belambak x siap dgn penat keje dr siang sampai malam x boleh balik plak sebab moto pancit.fcuk you!okay that tooo much.sorry coz i never use this word before until last nite dat i was too damn mad at her.i was mad till i cried.i felt like i wanna kick her big butt sampai kempis.geram betul.isshh.

i cried because of i was too damn tired of this crap.lepas satu satu problem.if life it's like the wheel sometime we're on top sometime we're at the bottom i'm not sure what kind of wheel of my life dude as i always feel like it's not turning and i always at the bottom.bila fikir2 niat aku satu je.aku nak belajar.kesiankan parents adik2 family that's all tp why everything mcm susah sgt sampai diri sendiri rasa nak give up.give up dgn perangai manusia yg macam2 ragam.sbb tu aku suka sendiri.malas nk kenal dgn ramai orang.malas nak ada ramai kawan.layan buku lagi bagus. n this book was handsomely inspired me now.hu.but i was not finish it yet.busy daaa.nnt la aku buat review.wokeyh.







maybe my life is like a died hamster wheel and is not turning.never.*.sigh*


bye,
-NHB-

4.8.10

SIMOK SIMOMOK SIGEMOK

salam hye you,

esok khamis.ada kelas.cepatnya masa berlalu.tp assigment x siap2.keje dr ptg sampai malam.then x reti nak tido.balik tukar baju lepak2 kfc dgn budak2 yg x reti nak balik umah jgak sampai pg kunun2 nak cari journal.tido 2 jam bangun pulak pergi library siapkan assment sampai ptg.then g keje lagi.aaa. tak ada masa yg nak dibazirkan lagi skrang.tiap hari tido 2 jam saje.perlu tenaga yang lebih aku ada 22 jam tp still rasa x cukup nak buat semua menda.perlu optimist juga sudah2 fikirkan something or someone yg useless dalam hidup.it's ok as long as i happy jauh dr pretenders dan hidup dgn orang2 yang membahagiakan is enuf.semoga hari2 kamu semua pon happy jauh dr pretenders dan masalah.yeehaaww~! :)












well,till the next entry, :) bye you

-NHB-


p/s.cptla dpt gaji.nak beli spect.nmpak mature ckit.tehehehe.




BBB


hey i thought it was over.big butt ***** menkacau bilaukan hidup aku.again n again.pretenders.liar.fakers.ahh.ignore.as long as i was happy here dengan staff gemok2 kfc n kawan2 kelas dan kawan2 yg masih ada kat shah alam ni.meh sini aku nak bagitau.cakap belakang memang xkan selesai masalah ye readers.kalau ada terkurang puas mana2 just inform.settle.dah.plus menda2 kecil x payah nak besar2kan.cool la sista2.adeih.harap muka je cun tapi perangai corrupt.aiiyoo.


penoff

-NHB-


1.8.10

I'M FCUKING BLURR.



Hye you,

There's is only one thing that i could say now, that i always spoilt at.i dunno how to have a bright smile weiyh.even if i'm smiling peeps keep complaining that i don't.aaaaaaaaa....pia said dat my smile was covered by my cubby cheek.ok. 

dah tak ade minat la nak tulis blog.nape erh.busy barangkali.now tgh layan justin bieber.never say never feat jaden smith.aaa.buduhnya.why?why?aku x ske budak poyo neh tp layan jgak lgu dia.sihh.


-NHB-