16.7.10

UPDATE 1

ahh menyampah la aku org yang terlebih puji diri sendiri dalam blog.kalau sekali sekala boleh tahan lagi.tapi kalau dah semua entry cmtu muntah.durh.

lagi menyampah org yang konon2 nak merendah diri kata diri sendiri huduh bagai padahal diri sendiri memang kompem org tengok nampak cantik.konon2 nak suh org kata 'eh xdelah.u memang cantik ape.wth!!!"muntah lagi.

saja nak jadi haters mlm neh.boring tgk perangai umat-umat zaman sekarang.act bengang sebab x dpt download lagu.x tahu lah kenapeh.esok nak watpe pon xtau.lepak MPH kot cari bukuk.new bestseller.kind of true story or something like that.boleh.

'we are what we are' kata dexter morgan.i loike kata2 tu.act tgh layan series Dexter seasons 3.1st tyme aku rasa kesian dgn serial killer lps tgk series ni.lambat betol.itupon curi dari hard disk adik.ces.boring la woi.WOI!nak jadi serial killer gak la cmni.




-NHB-

5 comments:

  1. huhuhu~~~~~~~
    rendah diri bgs kdg2....
    dh selalu bosan gak kn...
    =)

    ReplyDelete
  2. saya tak cantik

    comel sket sket tu ada la kot

    kahkahkahkahkah

    ok tak kelakar

    bye

    ReplyDelete
  3. mimie : x pyh slalu sgt rendah diri.

    wanie : jujur cmtu la bagus.hu2.

    ReplyDelete
  4. Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

    ReplyDelete