22.5.10

THE REST IS STILL UNWRITTEN

salam dan hye.

rambutku dah semakin tipis setipis thesisku sekarang sampai takut aku nak sikat rambut sendiri.rambut aku gugur dah macam symptom leukemia akut.ishh.takut lah.cakap pasal thesis ni plak dah bole buat aku rasa nak termuntah muntah. macam-macam problem lah.thesis bodoh degree je padahal bukan thesis Phd.nak dapat approval punya susah.salah tak letak 's', salah xde titik macam ni "." salah terlebih garis tak ada cosmetic value pekekekejadah semua tu pon tak buleh nak approve padahal ramai je lagi yang format salah memang out habes masuk tong sampah ada je yang di approve.cess la.cess!

dah berapa kali postpone nak balik rumah sampai dah hilang mood nak balik rumah.dah tak rasa langsung nak balik rumah.rasa nak tinggalkan uitm cepat-cepat sebab makin lama duduk sini makin sedih dan dan dan sedih dan x terlepas rasanya.nak kena korek something kat dalam hati kecik aku tanam kat uitm dan dah,duduk kau situ diam-diam jangan ikut aku lagi.aku tanam kau elok-elok dalam tanah tak buang dalam longkang dah kira baik hati.aku memang baik hati pun.lepas korek hati aku luka, sendiri letak ubat sudah.aku nak pergi tempat baru lepas ni.sambung master atau kerja.dua-dua tu pasti cuma masa saja yang tak pasti bila.wish me luck.




-NHB-












p/s : aku suka tengok laki drive laju gile, tangan kiri pegang stereng tangan kanan landing atas pintu kereta sambil bersandar macho.cool.rilex.aww~ (^.^)

4 comments:

  1. hahahahaha notakaki kau aku suka!

    ReplyDelete
  2. haha.
    macho kan.
    aku x ske tgk org drive kaku gile
    dua2 tgn straight pegang stereng
    muka dekat da mcm nk melekat kt stereng
    bhahaha!

    ReplyDelete
  3. notakaki tu aku pun suke. kadang2 selekoh tajam, tangan sebelah jek, lagi sebelah rileks..eh tetiba rasa nak ceom je
    hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaahaha
    wanie ni..
    kalau cmtu sume laki nk drive cmtu
    huhu.

    ReplyDelete