12.4.10

WE WILL NOT GROW OLD

salam & hye y'all

siang tadi aku pergi shooting.heehah!ececeh.xdela shooting pon.saje menawarkan khidmat yg x seberapa as a camerawoman tolong  syasya dgn nisa buat video mandarin.yela drpd melayan johari window kegersangan kAt belakang rumah aku tu baik aku ikut syasya dgn nisa.yeeehah~cekedaut!!

perempuan2 ni memang tak ada bakat berlakon.nyahaha.

syasya you look soo beautifool walaupon dengan selendang busuk tah bape hari x basuh kau tu.

nisa always the spoiler.camne nak berlakon ni nisa tiap mase gelak aje.haha.next.

heheh.inilah sebab utama tamanya aku dengan rela baik hatinya menawarkan khidmat sebagai camerawoman,ade orang nak banje subway.yeeehaaahh!!!!!yabedabeduu!!!!!!!yah!!yah!!yah!!huhuwww~
*sory la perempuan ni memang x gheti nak behave kalau dpt mkn subway.tehehe*









esok da isnin.lepas tu selasa..rabu..khamis..jumaat..nak skip sume2 hari tu bole x..sekian.

-NHB-

2 comments: