2.4.10

thanks.first time dpt ni.he2.

salam & y'all

aku da makin malas nk update blog neh.ape cite??padahal bnyk sngt nk diupdatekan.tapi tah aku lagi ske jalan2 baca blog kau.korang.lalu2 singgah2 baca2 tp malas nk tinggal jejak.pemalas kan aku.hu2.dats why visitor da makin sikit but nway tq kepada yg sudi singgah blog aku walaupon xde pape yg best nak dibaca.huhuw~



aku dapat award ni da lame gila dari cik effie tapi baru skrang nk tempek dlm blog.hehe.nway thanks bagi award ni.cam budak2 plak main award2 neh.nyahaha*eleh mcm kau besar sgt je*so malas nak tag sesape as semua org da lama dpt award ni so can i juz state 7 things about myself.


1.aku ske tido weih.so nk cite pasal tido je.lantak.hoho.

2.aku kalau tido mesti kena ade bantal peluk atau ape2 utk dipeluk.kalau xde xleh tido.

3.pastu kalau tido mesti gelap gulita.xde 1 titik cahaya pon kalau bole.heh.

4.x ske orang kejut aku tido menjerit kuat2.'HANAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!'adeih.!tekejot okay!rse nk lempang je org yg kejut aku cmtu.hu.

5.nak wat 5 je bole x.ngantuk la.nk tido.

6.okay fine satu lg,aku ske tido sbb bole mimpi.mimpi something yg imposibble aku bole buat kat dunia nyata..

7.okay la 7.eh,semalam aku mimpi aku jadi kartun.!!aku adek2 aku dgn ayah aku naik kete g jalan2 then sampai satu kawasan aku nmpak kete depan aku bertukar jadi kartun.then bila kitorang lalu situ kitorang pon jadi kartun!wahhhh.seronok gile mimpi tu.aku tengok cermin muka aku cam kartun!!adek2 aku pon sama.then kitorang amek gmbar nk upload dlm fb konon nk tunjuk kt semua org kitorang bole jadi kartun.tp rupe2nya mimpi!!!leyh!!*perluke aku cite mimpi neh dlm blog.macam budak2 la!uh!aku da besar la!!uh!!uh!!*




tido la.




pen off
-nhb-

7 comments:

  1. hahaha, bongekkkk
    ciri2 tido ko tuh
    sumeeee SAME cm aku
    aku pantang kalo org goncang2 ke hape ke
    time nak kejot aku
    lagi best, kalo ttup kipas time aku tido
    mmg le mntak penampau!! hak3

    ReplyDelete
  2. hahahaha.
    tau xpe.
    tdo2 ni jgn kaco.
    hu2!

    ReplyDelete
  3. ko memang sengal..dlm mimpi pon dok ingat fb ag..perghh

    ReplyDelete
  4. suke bebenor die tido. aisehh.
    tido ajak la shaye skali yer. tau.
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. haiiiishh.
    kalau xde ape nak pluk tyme tido.
    cari la sy :P

    ReplyDelete
  6. amad : in ur dream.ha2

    cokelat nip : hey dak kecik neh!g tdo.hu2

    ReplyDelete