7.4.10

so much to say!so much to think!so much to write!time!time!time!

salam peeps,

entry ni aku taip tanpa henti.time is gold!first of all aku rasa blog aku ni besar dan erghh.rasa nak kuruskan dia sikit tapi xde masa nak buat header yang baru sebab aku xde masa.eh yela dah cakap tadi xde masa.then 2 3 minggu ni aku banyak2 sangat2 pikir.i think about almost anything happen in my life lately.don't need to mention here.baru aku rasa ape itu berfikir!!!!!setiap masa.setiap malam.pikir!pikir!tapi x jumpa jawapan pon.semalam aku rse malu!!malu!!malu!malu lagi.malu dengan diri sendiri yang x sedar diri yang always hoping something that WOW but the fact i'm just LEYH!nothing.or orang melayu cakap x sedar diri!!!x sedar diri woi!.aku malu.i don't know why i need to write about all this shit.i don't and i hate to spread shit.act bnyk sgt nk update kat dlm blog ni tapi kekangan masa.everytime i wanna write something here i feel like hey there are lotsa works to do la pompuan!




gotta go!
-NHB-

No comments:

Post a Comment