4.4.10

Festival Kasut Antarabangsa Malaysia

salam & hye folks

Maybe ramai yang dah tahu, and maybe ramai yang dah pergi, and maybe ramai jgak yang dah shopping sakan di festival kasut antarabangsa Malaysia yang julung-julung kali diadakan bertempat di PWTC selama 3 hari bermula dari 2 april sampai 4 april.hari ni lastttt!!!!!!!!!!!!!uwaaaaaaaaaaa.bru tau.bencinyeeeeer!!!!!!!!!!*ceh.kalau pergi macam kau ade duit je nak beli kasut jimmy choo.ahh.sudehla.*

Professor Datuk Jimmy Choo


turut hadir masa festival tu menteri pelancongan Datuk Seri Dr.Ng.YenYen and the international footwear designer Professor Datuk Jimmy Choo.Sape x kenal.I bet everyone know.Antara jenama tempatan yang turut serta dalam festival tu adalah Vincci, Bonia, Sembonia, Blay, Carlo Rino, Jukebox, Asadi, Dr Cardin, Nose, Lewre, Crocodile dan John Bird.


 jimmy choo shoes.i'm drool over this.do you?haha


as i'm not really a shoeaholics macam sofiyyah bakri so aku xdela kempunan sangat x dapat pergi festival ni.tehehe.*nak sedapkan ati okay.*.tapi antara banyak2 barang aku kasutla yang aku akan cerewet bila nak beli.a-must-to-have-a branded-one!!!!!biarlah kasut aku ade 1 je tapi tahan 3 tahun dah aku pakai.still selesa sampai sekarang.hehe.orang cakap alah membeli menang memakai.expensive but worth buying.heehah~


kalau nak tengok gambar time festivel tu try jalan2 kat blog ben ashaari dan eyriqazz sebab mereka dah pergi.!!


*all images from googles*




till the next entry! (^.^)
-NHB-

8 comments:

  1. gile
    boot yg silver lining tuh
    dem cool man!
    tah brape riban harge,sewel!

    ReplyDelete
  2. sgt cool!!
    aaaa.meleleh..
    nyahahahaha!

    ReplyDelete
  3. puuuh high heel tu...nak kena cuba sekali ni hehehe

    ReplyDelete
  4. kasut JC yang ko letak ni sume stock nak kasik aku tersembam kat jalan raya hahaha

    tapi cantk cantikk

    ReplyDelete
  5. nyahahaha~
    aku ske tengok je
    nk pkai tu pkir 10 kali jgak
    huhuw~

    ReplyDelete
  6. asl deya tk tau pasal karnival neh? -.-"

    ReplyDelete
  7. sy pon bru tau
    tupon lps bce blog org.
    karnival ni kejap sgt
    x sempat nk dtg.
    walaupon kejap tp sambutan luar biasa
    laris!
    pompuan malaysia..well.haha.

    ReplyDelete