14.4.10

'AKU GENIUS'

salam y'all


ehehehehehehehehehe.x mandi lg ni.study dari malam semalam.non-stop.wau.blah la.he.tipu sesangat.malam ni ada test weh.otak dah tepu dengan assigment machine2 costing2.erghh.ada sikit je lagi ruang2 kosong yang aku boleh masukkan formula2 untuk test finance malam ni.hhmmppfff.bestnya kalau aku dilahirkan genius.macam mana orang2 genius ni berfikir hah??curious??sape yg genius2 kat luar tuh share sikit! boleh?jeles la dengan orang2 yang dilahirkan genius ni.tapi knape mostly orang yang genius2 ni datangnya dari bangsa yg terlaknat. hmmmm.aku rasa sebab pemakanan.semua makanan yang dikatakan bagus based on reseach statistik bagai tu sebenarnya x bagus langsung.tapi bila something dah jadi fakta based on statistic sape berani sangkal babe.dan makanan yang betul2 bagus dan berkhasiat tu plak dikatakan atau difaktakan sebagai x bagus.mereka2 yang memfaktakan tu tahu mane satu yang betul2 bagus jadi for sure mereka akan jaga pemakanan bangsa2 mereka sebaik mungkin.fine.

*google*




ok.mahu sambung study.boboi.
-NHB-

12 comments:

  1. good luck dengan exam awak tu.. banyak jugak genius ni dari kalangan org islam. hehe, saya suka tgk ilmuwan islam dulu..

    ReplyDelete
  2. tenkiu.
    betul tp dunia x nampak semua tu
    huhuw~

    ReplyDelete
  3. ada je geng2 kita yang genius..
    contoh :
    dulu aku pelajar matriks..
    aku bukan maen rajen datang kelas..
    result biase2 je..
    tapi geng2 aku yang kaki ponteng,
    result sume gempak..!!
    hangin je aku tgk..
    nak cakap diorang study,jarang2 je nampak..
    time aku maen, diorang maen..
    time aku study, diorang maen gak..
    haha..
    anugerah ILAHI untuk umatNYA..
    masing2 ada kelebihan..
    teruskan hidup cik hanna..
    Salam Peperiksaan..

    ReplyDelete
  4. hehehe.
    kat matrix memang rmai bdak2 genius x study cenggitu.

    dats why sy tension blaja kt matrix dlu.
    saiko!!

    ReplyDelete
  5. ni kakak wani standby tepi pegang rotann

    study studyyy

    hahaha

    ReplyDelete
  6. alamak garangnye kak wani.
    lagi la malas nak study cenggini.
    hahaha,

    ReplyDelete
  7. hanna...

    genius ke tak itu
    tak penting...

    APA YANG PENTING!!!!!!

    muehehehe:)

    ReplyDelete
  8. kerjasama!
    zzzzzzzzzzzzzz
    nyahaha.

    ReplyDelete
  9. yeah! i like the way you think.
    eh tapi ramai la org Islam yg geliga sokmo.
    cuma biasalah ceritanya tak disebar (:

    ReplyDelete