11.3.10

Why Sains Seremban 'SASER' hebat sgt neh??????

salam  & hye peeps,



Saje je nak buat entry pasal result  SPM walaupon ramai dah yg buat.kehkeh.SASER tetap menggungguli carta.soooooo SASER!dulu aku rasa SASER cm nothing.jumpe dak2 SASER menempek2 dekat seremban x pandang pon.skema2 tunduk jer semua ahh tp result gempak!korang memang macho la.nyahaha.congrate nway~SMAP ape cite?alahai.x tersenarai dlm top 10 tp no 3 kebangsaan.cmne tu.i don't get it.??don't!don't get it.?
.
.
.
Nway congrate SMAP for 38 straight A's.Siti Khadijah Ahmad jais tahniah juga dpt top 10 best student in malaysia *even aku x kenal pon yang mane satu.tehehe*.aku kenal adik didik je.hik2~eyh tahniah jgak la adik didikku,effa.dapat berapa?x inform pon.da lupa akak didik eyh.xpeeeeeee....
.
.
.

bukan setakat adik didik x inform,adik kandung pon sama!!!!!!dari tadi aku tunggu berita gembira tp x sampai2.senyap semacam jer neh.'gempak' sangat la tu result sampai x nak bgtau.*syndrom result 'gempak'senyap semacam*
.
.
.
kepada yang kurang berjaya.cool okay.it's not the end of the world.straight A's now mean nothing dear, seriously sbb dah ramai sgt student yang boleh nak dpt straight A's.x pelik langsung.tp bg yang dpt straight A's tu bagus la.jgn la kecik ati pulak.huhu.rezeki kat mana2 ada.kalau x berjaya sekarang maybe next time.yang dpt straight A dari sekolah hebat2 dpt scholar susah payah belajar tung tang tung tang pon atlast kerja nanti 1 company 1 position dgn dak sekolah biasa yg xde dpt A langsung waktu spm dulu dah la kelas belakang cikai2 je.see?unexpected.rezeki masing2 okay.so don't give up alrite! (^.^)
.
.
.
others info here eyh.
.
.
.
-pen 0ff-
till the next entry.




tadi 1st time g job interview.teruja dalam kelam kelibut.uh.plus jelesi dgn dak yg dah dapat position as a leader gaji 3000 tu.uh!

17 comments:

  1. dlu aku salu gak usha dak SASER pe..haha*kantoi*
    em mostly yg masuk SASER kan sume straigth a's time pmr..so no wonder la spm mantap..

    neway,bangga dgn adik khadijah tuh..kalo ikot list,name die 1st budak malay kan..mantap!!

    ReplyDelete
  2. mmg mantop!
    tp aku x kenal mane 1.

    ReplyDelete
  3. ye. komen yg sngaat membina :)
    thanx 4 that.

    ReplyDelete
  4. welcome syamim~
    hope success in ur future dear (^.^)

    ReplyDelete
  5. aku xkenal skola tu..
    aku bukan owg sane..
    tp name cam gah je..

    ReplyDelete
  6. hehe...bdk saser rajin sebab tu exam gempak..
    cooperation between students pun boleh tahan...yang agak bermasalah akan dibantu oleh mereka yang cemerlang
    no wonder they had the motivation
    satu lagi, batch yang sekarang ni mesti membuak-buak semangat nak kekalkan rekod sekolah

    sumber: best pren aku

    ReplyDelete
  7. sekolah lelaki..tp dlu saser xtop pun..
    skrg..makin meletop..

    ReplyDelete
  8. arief : name pon saser.mmg gah gile.ahaha!

    BH : woo.yeke.patotla.bgusnye kalau sume dak2 melayu ade ccoperation cmtu.

    bilis : tq (^.^)

    syikin : tau xpe.dlu maybe diorang baru.so x menonjol lagi.dlu yg hebat kisas,TKC,STF,MCKK,SDAR, tp skrang SASER!

    ReplyDelete
  9. seronok bila dengar orang berjaya.

    adik sedara pon tak krg hebat. tp ambil 11 subjek dpt 1oA 1B. kira dah okey dah tu.

    (=

    ReplyDelete
  10. woo.
    congrate.
    huhuw~
    dak skrng hebat2 sumenye.

    ReplyDelete
  11. hohohoh..tahniah kepada semua yang berjaya...

    ReplyDelete
  12. tu lah hebat seh saser! bngga gua ank ngri

    ReplyDelete
  13. haha.liyana,
    dan2 ngaku anak nogori
    (^.^)

    ReplyDelete
  14. Salam n Smile,

    congratz kpd sume yg bjaya...=)

    to all 7th batch saserians, congratz for the outstanding result..GPS 0.97~really an unexpected result.

    so 8th batch (my bro's batch) kne dpt at least 0.8 k. Hope so..InsyaAllah

    ~arief~6th batch saserian 07/08~

    ReplyDelete
  15. tkc and stf pun meletopp apa

    ReplyDelete