2.3.10

tenang tp tak gembira VS gembira tp tak tenang

salam y'all,

baru je nak merepak buat cite seram join contest kt GB.tp tbe2 xde mood.nak siapkan ass.machine prof low tp x reti.nak cari ape menda kejadahnya climacteric kt google tp cam malas plak.nak tido tp x ngantuk.nak abiskan time traveler's wife tapi novel tu cam boring.nak main gitar tp still x ingat chord.cess la.
.
.
.
.
.
penatnya dgn keboringan, drama2, n peoples.erghh,..

life is great but peoples are manifold
life is great but peoples are annoying
life is great but peoples are disgusting

how can i separate it.life and people.i can't n i just can't.
.
.
.
.
.

aku x ske & sangat2 x ske entry berbaur pathetic cenggini.nanti kang orang yang bace pon jadi pathetic..huuw~
.
.
.
.
.

well.kadang-kadang dalam hidup x boleh nak yang bagus je.x boleh nak gembira & tenang in the same time.kalau aku pilih nak hidup tenang aku xkan dapat gembira tu dan kalau aku nak hidup gembira aku xkan dapat tenang tu.*ape tah aku merepek*


tido la
bak kata hanim' esok mulakan hari yang baru'



-pen off-
 


2 comments:

  1. hidup kene seimbang ah. kite happy dulu then sedih plak. life is unfair tp what is life without those adventures kan? hihi

    ReplyDelete
  2. huhuw
    agree.

    lepas sedih happy then sedih semula pastu happy balik
    nganganganga~

    ReplyDelete