5.3.10

ini rolltop (laptop) bukan roller cat dinding.




assalamualaikum & huii~


waktu kelas TQM td my lecturer,en.said ade cita pasal rolltop.aku yang separuh sedar time tu terus bangun bila en said cerita pasal rolltop siap dengan gaya lipat2 kertas seolah-olah kertas tu laptop that can be roll.i wonder how it can be roll???


okay,aku curious.aku terus seacrh n jumpa dis video.memang smart habes!!maybe korang da penah tengok & maybe aku je yg baru tau.ahaks.*batak rolltop*



enjoy the video!*ignore the porno music like of the background music.tehehehe*





smart kan??kan??kan??
but in my opinion, cam buruk je bawak rolltop ni.
macam bawak botol air pon ade.
kalau girl yg bwk rolltop ni ok lgi.
tp kalau laki, macam gay.ha2~


till the next entry.
adiosshh!
(^.^)

28 comments:

  1. xpe, in a way mcm menghidupkan balik nostalgia zaman sekolah. laki ke pompuan, xde malu pun nk bwk botol air. huhu.

    ReplyDelete
  2. hahaha.
    sy malu!!
    letak dlm beg je
    (^.^)

    ReplyDelete
  3. macam rebana pun ada.hui3

    ReplyDelete
  4. eh mcm tau2 je kan porno music camne..uhuk2

    ReplyDelete
  5. wah, serious, belikan utk aku satu! nak! haha





    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. irfat : a'ah la!hahaha.

    Xoul : eyh.sy xtau la tp rmai org komen background music vid ni kat youtube cm porno music.tehehehehe~

    fitri : menda ni juz a concept if not mistaken.x release lgi.hu2

    ReplyDelete
  7. cun pe....different....tp klu i la mmg x pkai xpe

    ReplyDelete
  8. smart!
    sy nak tp segan la nk bwk2 open2 cmtu
    hik2~

    ReplyDelete
  9. wah ni prototype ke or dah launch product?? tp mcm tak tahan lama jer riwayat kesan degil ni....

    ReplyDelete
  10. not launch yet if not mistaken.

    tu la.
    hehe.
    terlalu canggih tp mesti bnyk prob.

    ReplyDelete
  11. perghh...smart giler..
    brapa la harganya tu...

    ReplyDelete
  12. tu la tertanya2~
    how much it cost..
    huhuw~

    ReplyDelete
  13. style la roll top. tapi ni cuma idea je kan. prototaip x de lagi kan?

    ReplyDelete
  14. yup h.
    x release pon
    ntah bole ke tidak
    hu2~

    ReplyDelete
  15. waaaa~ sungguh teruja bila melihat.. best! best!

    *memang music porno bunyi camtu ke? wakakaka..

    ReplyDelete
  16. i don't know bout da music!!
    ahahaha~

    ReplyDelete
  17. Cam best je...
    Boleh beli kan mana tu??

    ReplyDelete
  18. wow dunia semakin canggih sekarang..tak lupe dunia semkin tua juga.=D

    ReplyDelete
  19. zool : x release pon lgi.hehe~

    bella : tula.x sabar nk tnggu zaman kita tua nnti.mesti lgi canggih.haha~

    ReplyDelete
  20. mcm best je!

    http://farahrifhan.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. macam je.
    tp xde jual pon.
    huhuw~

    ReplyDelete
  22. smart tapi macam senang rosak je sebab kena lipat2. hehe

    ReplyDelete
  23. mmg canggih cinta tp cm zackzukhairi ckp menda tu akan cepat rosak.huhuw~
    dat's y x release lg.
    (^.^)

    ReplyDelete
  24. kalau ada orang kacau,
    buleh main katok jer orang tu ngan
    benda panjang lagi keras tu :D
    heheheh:)

    plagiat tu nasihat utk tidak kita lakukan,
    tak bermakna anda duk plagiat orang :D
    heheheh (reply komen dari previous post)

    ReplyDelete
  25. bnyk fuction la kiranya rolltop neh
    multifuction.
    nyahahaha~

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Tuan Rumah,

    Salam ziarah & salam perkenalan

    Dari blog Rohaizad.com singgah ke mari.

    Artikel di atas menarik, khususnya idea....hebat pencipta idea itu.

    Boleh saya jadi kawan?

    Boleh mohon sumbang idea? (jika tidak keberatan)

    http://fathuri.com/idea/rm10-menjadi-rm100/

    Jemput singgah ke blog saya (bila ada kelapangan)

    Jemput ye,...ajak kawan-kawan sekali...

    Salam ceria & inspirasi
    "Pray Hard, Work Smart & Creative"


    Assalamulaikum

    ReplyDelete