2.3.10

Blog list utk geng blogger tersayang!!!!!meh sini!!

salam y'all, (^.^)



Hoi,da sebulan lebih aku join GB n what can i say babe!.thanks a lot freinds.hu2~dak2 GB mmg sempoi abes.x kira newbie or blogger otai.sumenya friendly.

Jadi aku nak buat blog list baru utk dak2 GB saje.untuk yang penah singgah dan komen blog aku macam miss lolly, joegrimjow, inora, izuari, luz, areev, mie, ZE, hanis malik, flygurlz, huda luna n ade ramai lagi aku pon da x ingt, aku akn terus link kan blog korang kat dalam blog aku yg besar & kosong tade pape neh.

Untuk follower2 yg xde tinggalkan link pliss bg semula link korang sebab ramai sngt aku nak jejak semula.ho2.*di kesempatan ini thanks follow.aku x penah paksa kan??kan??haha*

Untuk newbie or dak2 GB yg lain plak lagilah dialu-alukan sbb x kenal korang lagi.silalah tinggalkan link blog korang kat komen.InsyaAllah aku akan linkkan.xde exchange link kt blog aku.so tinggalkan jela kt dlm komen wokeyh!.

Untuk blogger2 otai yang femes semacam tu pon aku akan linkkan sbb ofkos la blog korang mmg best n aku nak baca selalu.itu pon kalau korang sudila menempek dalam blog aku yang hina ini.*wah*.~

tujuannya satu, senang aku nk bukak, nak bising2 kecoh2 conteng2 kat blog korang nanti.huhuw~





till the next entry
ciaaaoo~!!

35 comments:

  1. geng dari GB.. Aini http://ceriteras.blogspot.com
    Gengblogger memang best! yok ke blog sy =)

    ReplyDelete
  2. tq husna,aini amie,
    i'll link urs soon.
    tehehehe~

    ReplyDelete
  3. akak datang menyelit nih, miahahaha!!

    http://iedaluvsham.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nak tinggal link gak kat sini..sila la ke blogku yg tak seberapa tuh ahaksss http://yananuar.blogspot.com

    Dah follow awak..so pekata awak pun follow saya gak.Fair la kan? hehe

    ReplyDelete
  5. wokeyh.
    akan di link kak ieda.

    nape sume ske gelak miahahaha skrang
    berjangit dgn melromeo ke?
    miahahaha~

    ReplyDelete
  6. geng blogger..
    www.classybabydoll.com

    chomel blog ni..

    purple white

    ReplyDelete
  7. nak menempek gak boley?haha

    http://www.purpleholix.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. silalah menempekkan diri anda.
    haha~

    ReplyDelete
  9. tak ada istilah blogger otai atau pun x. kite semue same ;)
    neway, hi n thanks singgah komen kat my blog. hehe.

    ReplyDelete
  10. yeah..jum la kita saling kenal..meh2..

    ReplyDelete
  11. enykikilaladediamond.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  12. wewiittttttttttttt :D


    Gb mmg beshhhh kan ? ngeee

    ReplyDelete
  13. nina n eny i'll link ur's asap!(^.^)

    lolly!!
    weeewwwiitttttttttt!
    mmg best.
    tp my nuff still hampess.
    benciss.
    hhuw~

    ReplyDelete
  14. okay.
    i'll link ur's asap.
    hu2~

    ReplyDelete
  15. wokeyh.
    kalau x mmg akan dilink pon
    sbb u penah komen
    huhuw~

    ReplyDelete
  16. sy dr gb jugak!



    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. da add la fitri oh!
    link kau sgt bnyk dlm blog aku
    hahaha~

    ReplyDelete
  18. paling masalah kak jie le...tak de 'rakan sebaya'

    huhuhu..makcik2 ada group lain, kak jie je yg perasan muda belia... :p

    ReplyDelete
  19. hahaha
    xpela
    xde rakan sebaya
    tp rmai adik2 blogger.
    huhuw~

    sekali-sekale perasan muda
    ape salahnya.
    hehe. (^.^)

    ReplyDelete
  20. bulat nk join jugak..hehe
    mn ader bulat kat situ mesti ader hana kn..pasan x...;)

    ReplyDelete
  21. wokeyh
    akan dilinkkan*ape ntah bahasa*

    yeke????
    bile????
    mane ade????
    haha~

    eyh nnti
    ajar sy main gitar ek??ek??
    hehe~

    ReplyDelete
  22. boleh jer..jnji bnje mamam k...;)

    ReplyDelete
  23. link my blog plizz...

    http://aremierulez.blogspot.com/

    thank u

    ReplyDelete
  24. cepat2 link kite gak!~

    http://luvida-ajourneyofmine.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. altite dear.
    sudeyhh~!!
    (^.^)

    ReplyDelete
  26. dah ada ke blom ekk..
    hehe...
    http://smileyfiza.blogspot.com/

    tq...=)

    ReplyDelete
  27. nak menempek skali bole~~
    baru kat GB ni..

    http://phycrewz.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. guwa nak jgk weyh..
    jgn tinggal guwa...

    rastamat4.blogspot.com

    hahai...

    ReplyDelete
  29. baik!
    sudah dilinkkan rastamat.
    huhuw~

    ReplyDelete