16.3.10

akhirnya bertemu cintaku di masjid shah alam.

assalamualaikum & hye folks,

hee.hari ni sgt happy sbb dpt jumpe budak gemoks and for the first time dapat jejak kaki kat masjid shah alam yg sangat2 cantek!dah nak dekat 3 tahun duduk shah alam tp x penah pegi masjid ni sbb biasanya kitorang pg solat jemaah ramai2 satu rumah dekat surau je.tehehehehe.tipu!tipu!.dan selama ni lalu je depan masjid ni dan x rasa pon yg masjid ni sgt cantik.




cantik kan?x sempat nak pusing2 1 masjid.besar sgt.nway tq asma n jannah sbb sudi dtg shah alam lawat aku sakit.hukhuk.nmpaknya sem ni semua orang nak serang aku kat shah alam yerk!tau la aku selalu x join reunion.hehe.sory sbb x dpt belanja korang makan besar.nanti aku dah keje kita makan besar2 ye sayang.tapi ABC frado tu sedap kan?kan?see,aku x tipu.nyahahaha.



jangan lupa!nanti kita g main layang-layang kat kepong plak!wuhuuuu~nak wat grand renewen pon boleh kat situ.ahaks~



alrite,
till the next entry.
(^.^)

10 comments:

  1. hehe.
    tq~

    ni belum aku gn dslr lg.
    woh!

    ReplyDelete
  2. lawa oh gmbr2 tuh..ngee
    sgt lawa ko edit~

    tp muka ktorg kan kalo x edit pon memg da sedia lawa da*perasan..perasan*haha

    eh,layang2 tuh kat otw nk g sg buloh la,bkn kepong..em grand reU kat sane?sounds good~haha

    ReplyDelete
  3. penah masuk masa kecik2

    memang cantik

    ReplyDelete
  4. mok : tq!ehikks.tp aku tgk ade taman layang2 kt kepong!

    wanie : sies cantik! (^.^)

    ReplyDelete
  5. ke aku yg salah??lantak la katne pon..yg pntg nak pegi gak one day ngan korg nti..hehe

    ReplyDelete
  6. yah yah! cantik. best kan? orang kat kelab lagi ramai than orang kat masjid.

    i love tgk masjid sebab rasa calm..

    btw, gambar taken CUNNNN!

    ReplyDelete
  7. moks : aku pon x sure.maybe bnyk tempat.hehe.janji nnti kita g tau!!!!!

    sarahunny : tq.gambar biase je act.edit je lebih.hu2.kat msjid mmg tenang.kalau study kt situ pon best.hehe.

    ReplyDelete