30.3.10

serendipity

salam y'all,

icogjorooofoorotoyowoeddusideovoeduiioodkologohoooscvofepoerjflopoewqwydiop.i hate it when i'm thinking is not like what i'm typing.pshyco woh.all i wanna say here thanks nisa for lettin' us 'bushing' at ur home for 2 days.


much happier than before.single,sexy,free to flirt*wooahh!i'm kidding,hehe*



thanks god,

pen off
-nhb-



29.3.10

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

hye y'all



This is the 5th week entry for project alpha.'I wanna be a project alpha tv star!!'.to be a star of project alpha!!heehah~i bet everyone want to be a star for this project especially the bloggers.but not me as i happen to be busy now thinking about my future, my family, and so on.all my friends get the job and how bout me??durh..


okay well!back to the project alpha,for those who still have no idea what project alpha is all about i mention again that this is FIRST online reality TV series about the bloggers.about bloggers!not about to be a singer or actor or pelawak.ahaks.and this reality tv must be interesting because it differ from the others reality TV.*skrang org da x layan AF,jom layan project alpha plak!hehe*


how to be featured as a guest blogger for the project alpha??it's simple you need an audition and create a creative 60 sec video on why you should be on project alpha.and then just follow the next 5 step below:more info here.

Step 1: Join ruumz or login to your account

Step 2: Join the Project Alpha ruumz group! (You're looking at it!)
*The option to join is located on the top left hand side of your screen.

Step 3: Upload your video into the 'Auditions' Album below

Step 4: Insert a title and a short description about your audition.
* Tip: You can also tag yourself to your video so that it will appear on your ruumz profile page

Step 5: To increase your chances of being selected, get your friends and family to "Like" your video




The Top 3 winners will be featured as guests bloggers in the next season of Project Alpha
and will also walk away with the prizes.So don't miss it!!hurry and be the project alpha star guys!!


here's the prizes!

1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199



lastly,

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

26.3.10

when i get older.

salam y'all.

1st of all,thanks god,thanks kak husna for this 'law of attraction',n thanks my dear friends for being with me in sun and shade.(^.^)

*google*

don't compare urself wif anyone in this world,
if u compare, u are insulting urself..


no one will manufacture a lock without a key,
similarly God won't give problems without solutions..


life laughs at u when u are unhappy,
life smiles at u when u are happy,
life salutes u when u make others happy :)


every successful person has a painful story,
every painful story has a successful ending,
accept the pain and get ready for success..


EASY is to judge the mistakes of others,
DIFFICULT is to recognize our own mistakes..
it is easier to protect ur feet with slippers than to cover the earth with carpet..


no one can go back and change a bad beginning;
but anyone can start now and create a successful ending..


if a problem can be solved, no need to worry about it.
if it cannot be solved what is the use of worrying..?
 

if u miss an opportunity don't fill the eyes with tears.
it will hide another better opportunity in front of you..


"Changing the Face" can change nothing,
But "Facing the Change" can change everything..


dont complain about others;
change urself if u want peace..
 

mistakes are painful when they happen..
but years later collection of mistakes is called experience,
which leads to success..


be bold when u loose and be calm when u win..
 

heated gold becomes ornament, beaten copper becomes wires,
depleted stone becomes statue..
so the more pain u get in life u become more valuable...

 *google*

23.3.10

LOSER!!!

salam & hye y'all,


Lately jadual tido x berapa betul.tido kol 2 pagi.terjage kol 4 pagi sebab nyamuk.bangun kol 7 pagi itupun bgn sbb solat subuh.hoh!subuh aku kol 7 honestly.adeih.then sambung tido kalau kelas xde sampai tghari.bangun2 terus g makan.wauuu.lpas tu da x boleh nak tido.nk dekat2 maghrib baru mengantuk.jadi malam x leh tido so tido lewat n so on so on.erghhh.sakit kepala nyah!.then sekarang semua orang tegur eh eh why muka kau nmpak lesu, letih, x bermaya, kusam.dat's why la dear.pegi kelas dengan mata panda.uh!x cantik langsung!n lately got a lot of problems that make me feel such a loser.loser.loser.berat badan dah naik.well makan x jage, jogging haram nk pegi kau.plus he always make me feel uncertainty.hopelessness. pain!!pain!!hurt!!hurt!!huh! interview plak x dpt.wth la.arghh!LOSER!i hate myself.why must this happen??does this is the pain of growing up??i go thru the bad times more than the good times,it make me feel like i can't do anything right or life is purposeless n i want to hide.hey i want to hide!!it's never going to get better and i want to die.then mesti ramai orang bahagia.hmmmm...


akon i luv u.err i mean ur 'be with you'.currently listening to.entry xde perenggan.padan muka.


-pen off-





22.3.10

No Sweat

Salam & hye peeps,


Bangun2 pagi terus bukak twitter nmpak tajuk instant cash blogging for week 4!!bukak GB plak nmpak dah ramai ping no sweat.aiseh x boleh jadi ni.nak merepek jgak.ahaks.




Well,rasanya semua faham sgt istilah berpeluh ni.setiap hari kita berpeluh.especially lepas exercise atau time tgh cuak tunggu turn presentation atau interview.hehe.kan?dan biasanya peluh dan berpeluh ni orang akan label kan sebagai sesuatu yang negatif.bila berpeluh busuk, x pandai jage kebersihan diri, gemok, eeiiiyewww, n so on.tapi sebenarnya berpeluh tu adalah satu proses yang amat penting utk badan kita bagi mengawal suhu badan dan mengeluarkan segala waste product dr badan supaya badan kita kekal sihat dan cergas.




Jadi berpeluh tu normal okay dan ambil sedikit masa dalam sehari utk mengeluarkan peluh, x kiralah berjogging ,mengemas rumah atau menari sorang2 dlm bilik bajet mcm nicole scherzinger burger pusycatdol ahh peduli ape aku bukan ade org tengok.,hehe.janji peluh keluar wokeyh!*tp aku rse aku mmg ade skill menari.lalalala*




Tapi kalau berpeluh berlebihan tu dah dikira x normal!!berpeluh berlebihan atau dikenali sebagai hyperhidrosis adalah sgt2 merimaskan.berpeluh x kira masa atau tempat.dalam bilik sejuk ade air-cond pon dia boleh berpeluh menitik2.tangan dia plak 24 jam basah.pelik kan?x leh nak buat ape.tu semua mainan hormon.cubelah semua petua2 tradisional gosok gne belakang tapak tangan atau gosok dengan lutut pon x kan menjadi.memang ade certain individu yang mcm ni.


*google image*


contohnya mcm pakwe aku ni hah.dia mmg hyperhidrosis!!malu betul la u ni.dah pakai jacket pon tembus jgak!adeihh.tau la u aktif abg christiano.i rase u kena tukar anti-perspirant la.ataupun u rase u macho berpeluh2 cmtu.durh..x macho okay!!!!!!!!!i cri pakwe lain kalau u terus cmni!!huh!

Why don't u try gne Adidas Action 3!!nnti i bg hadiah bufday u menda ni bnyk2!!u main bola 24 jam pon kompem x berpeluh.nyahahahaha.




alrite,da puas merepek
n last but not least,




Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

21.3.10

PG's Family day.

assalamualaikum & hye peeps,

ni la family day pg's terakhir aku.wuwuwuwuwuwu~dan tema sem ni "yang tua dihormati yang muda dikejekan" barangkali.ahaks.

nway tq kepada semua yg dtg!dan kepada semua bebudak part 6 yg dtg bg sapot korang semua mmg cun2 ensem2 walaweiyh!!!heeehaah!mike spastic nk mati buat aku sakit perut gelak..sekian.haha



wa,x sempat ko nk jd blair waldorf.it's ok.keep the revenge.nyahahaha.

tamat la.
boboi~

16.3.10

akhirnya bertemu cintaku di masjid shah alam.

assalamualaikum & hye folks,

hee.hari ni sgt happy sbb dpt jumpe budak gemoks and for the first time dapat jejak kaki kat masjid shah alam yg sangat2 cantek!dah nak dekat 3 tahun duduk shah alam tp x penah pegi masjid ni sbb biasanya kitorang pg solat jemaah ramai2 satu rumah dekat surau je.tehehehehe.tipu!tipu!.dan selama ni lalu je depan masjid ni dan x rasa pon yg masjid ni sgt cantik.




cantik kan?x sempat nak pusing2 1 masjid.besar sgt.nway tq asma n jannah sbb sudi dtg shah alam lawat aku sakit.hukhuk.nmpaknya sem ni semua orang nak serang aku kat shah alam yerk!tau la aku selalu x join reunion.hehe.sory sbb x dpt belanja korang makan besar.nanti aku dah keje kita makan besar2 ye sayang.tapi ABC frado tu sedap kan?kan?see,aku x tipu.nyahahaha.



jangan lupa!nanti kita g main layang-layang kat kepong plak!wuhuuuu~nak wat grand renewen pon boleh kat situ.ahaks~



alrite,
till the next entry.
(^.^)

my new cool domain.co.cc (^.^)

salam y'all,


i got my new domain hanalalock.co.cc. woh!tp yg free jerrrr.ahaks.saja tukar yg lebih ringkas & cool.*cool ke ntah*


sila click image utk tumbesaran.
   
        
1st   http://hanalalock.blogspot.com/
 
2nd  http://www.hanalalock.co.cc/

3rd  http://hanalalock.com*ini berangan je maybe one day bile aku da keje da ade duit sendiri nanti.tehehehe


nway tq to areev. for the tutor.if you want more info just singgah blog areev.n my first url can still be use.(^.^).no need to change my new url in ur blog list okay.*eh ade ke org list kan blog aku.he.*


alrite~
till the next entry
ciaooo~




p/s; x sedap badan.tekak sakit.mata gatal.kepala pening.nak demam.benciss.ahh!





15.3.10

My Favourite Surfing Spot

Hye y'all,

Okay honestly i'm waiting for the third week tittle for project alpha to blog about as i had missed 2 topic before.heheh.'My favaourite surfing spot'!!It is easy loh!!and i bet everyone know about the project alpha which is the Malaysia's first on-line show about real life bloggers presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Well back to my favourite surfing spot.Nowadays there's a lot of surfing spot.most of the fast food restaurant and coffehouse often  provide the free hotspot to attract or assist client such as McD, KFC, Starbuck, Big Apple, and even kedai mamak.!!wahhh!!!Wifi is everywhere.owh come on!

 get this for faster and uninterrupted speed

If you ask me what is my favourite surfing spot and the answer is definitely my room!!even there are plenty of free hotspots provided out there i  still prefer my room as my favourite.you know why??i tell you whyyy..*ayat mary ann.haha*first,because of faster and uninterrupted speed of internet service in my room and i need some kind of  privacy place to surf to get an idea for blogging and finishing my thesis*okay ini tipu.tehehehehehe*.Then i can sleep or take a rest whenever i feel like to do so.i can laze around while facebooking, ym-ing, twittering, googling, gb-ing, blogging and so on.When my internet connection get stuck my friends and i go to the nearest free hotspot fast food restaurant such as McD. (^.^).*tapi mcd kedekut ahh!!.always cut the connection bile org makin ramai gne wifi free dia.cess!!*That's why my room is best spot to surf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 and this is my favourite surfing spot.ahaks.


sila abaikan bilik aku yang sedikit bersepah tu.sedikit je huhuw.and to all the nuffnangers out there why don't you guys give a try to spread the love for project alpha and get paid for it!!!!!!and last but certainly not least,

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

13.3.10

hot hot chicken shit!

salam y'all, (^.^)


*google image*

kau ni hot- hot chicken shit jer.dulu beria kata nak study betul-betul for the last sem.x nak main game, x nak blogging, fb-ing, ym-ing, gb-ing, twittering lagi.da insap.nak berubah.anjakan paradigma,semangat berkobar-kobar.semualah.ahh.tp cenggitu jgak.tehehehe.ayam..ayam..kau la ni.




hot-hot chicken shit atau dlm bahasa kampungnya hangat-hangat tahi ayam tu maksudnya tidak bersungguh-sungguh dalam melakukan sesuatu.mula2 je berkobar-kobar tapi atlast cess.mcm tahi ayam jgak.mula2 je panas tp x lama pastu sejuk la.x caye?cbe la tunggu ayam tu u'uk then rasa panas ke x.nyahaha.ayam..ayam..kesian kau..semua peribahasa kalau boleh nak gne nama kau.




mane bole hangat2 tahi ayam.bila buat something buatla betul2 sampai tercapai objektif.kalau nak berniaga berniaga la sampai untung , kalau nak bercinta bercinta la sampai ke syurga, kalau nak berdiet berdiet la bersungguh-sungguh, kalau nak makan makan la sampai habis, kalau nak tido tido la dengan selesa, kalau nak lempang lempang la betul-betul he, kalau x ske cakap je x ske, kalau ske ckap je ske,kalau  nak menipu menipu habis- habisan,kalau nak belajar main gitar belajar la dengan tekun.ahaks.




kesimpulannya, janganlah hangat-hangat tahi ayam saje, alang-alang menyeluk pekasam biarlah sampai ke pangkal lengan.belajar la bersungguh-sungguh jangan suatu hari nanti jadi ayam tak patuk itik tak sudu.*wah!arini cikgu nak ajar peribahasa melayu ye.hehe*sape yg panggil aku cikgu lagi lepas ni memang nak kena.aku da x letak gambar cikgu tu.benci sume org ingt aku cekgu.so aku tukau gambar magibon yang  asli plak.nyahaha.



-pen off-
adiosshh
(^.^)


11.3.10

Why Sains Seremban 'SASER' hebat sgt neh??????

salam  & hye peeps,



Saje je nak buat entry pasal result  SPM walaupon ramai dah yg buat.kehkeh.SASER tetap menggungguli carta.soooooo SASER!dulu aku rasa SASER cm nothing.jumpe dak2 SASER menempek2 dekat seremban x pandang pon.skema2 tunduk jer semua ahh tp result gempak!korang memang macho la.nyahaha.congrate nway~SMAP ape cite?alahai.x tersenarai dlm top 10 tp no 3 kebangsaan.cmne tu.i don't get it.??don't!don't get it.?
.
.
.
Nway congrate SMAP for 38 straight A's.Siti Khadijah Ahmad jais tahniah juga dpt top 10 best student in malaysia *even aku x kenal pon yang mane satu.tehehe*.aku kenal adik didik je.hik2~eyh tahniah jgak la adik didikku,effa.dapat berapa?x inform pon.da lupa akak didik eyh.xpeeeeeee....
.
.
.

bukan setakat adik didik x inform,adik kandung pon sama!!!!!!dari tadi aku tunggu berita gembira tp x sampai2.senyap semacam jer neh.'gempak' sangat la tu result sampai x nak bgtau.*syndrom result 'gempak'senyap semacam*
.
.
.
kepada yang kurang berjaya.cool okay.it's not the end of the world.straight A's now mean nothing dear, seriously sbb dah ramai sgt student yang boleh nak dpt straight A's.x pelik langsung.tp bg yang dpt straight A's tu bagus la.jgn la kecik ati pulak.huhu.rezeki kat mana2 ada.kalau x berjaya sekarang maybe next time.yang dpt straight A dari sekolah hebat2 dpt scholar susah payah belajar tung tang tung tang pon atlast kerja nanti 1 company 1 position dgn dak sekolah biasa yg xde dpt A langsung waktu spm dulu dah la kelas belakang cikai2 je.see?unexpected.rezeki masing2 okay.so don't give up alrite! (^.^)
.
.
.
others info here eyh.
.
.
.
-pen 0ff-
till the next entry.




tadi 1st time g job interview.teruja dalam kelam kelibut.uh.plus jelesi dgn dak yg dah dapat position as a leader gaji 3000 tu.uh!

10.3.10

Just because something doesn't do what you planned it to do doesn't mean it's useless

assalamualaikum & hye,.


setiap kali aku singgah rainshelter tgk pokok-pokok aku,rasa macam nak marah je ,rasa nak tarik2 pokok tu biar mati terus.rasa x sanggup lagi nak tengok pon ada.setiap kali jumpa jugak la aku membebel sorang2 depan pokok2 tu. nak jage pon dah x semangat.rasa malas nak datang siram lagi.biar la kau mati kehausan kepanasan dgn treatment2 phosphate tu.biar!biar!!!lantak kau!
.
.
.

tapi.....atlast aku datang juga siram.aku belek2 juga daun buang binatang yang kacau pokok aku.aku apply juga treatment.dalam marah2 ada juga rasa kesian.kalau la pokok tu bole cakap ada perasaan mesti dia da nangis sedih aku marah2 dia tiap hari.aku bukan apa.aku benci bila tengok experiment aku mcm x menjadi.macam xde significant difference langsung.mcmane aku nak explain nanti!erghhhh!
.
.
.
tapi bile aku fikir2 balik,. bila pokok aku dah teruk macam tu, da tunggu masa nak mati, da sakit sgt kena makan dgn binatang2 rakus, sepatutnya aku kena take care lebih.sabar.cari punca masalah n selesaikan bukan dgn marah2 or give up dgn pokok tu.pokok pon benda hidup ade perasaan juz x boleh cakap je.aku marah tp dlm masa yg sama aku kesian tgk pokok2 aku jdi cmni.



sama juga dlm kehidupan kita.cuba bayangkan kalau kita ada anak yang special.sometime membebankan, lembab,n so on.mesti kadang2 rase x larat nak jaga.x larat nak layan kerenah.dah bagi macam-macam, dah jaga betul2 tp mcm tu jgak atlast mesti kita kadang2 x sengaja lepaskan marah geram kt dia.salahkan 100 % kat dia padahal budak tu x bersalah langsung.instead of blame, sepatotnya kita kena take care lebih dan sabar.sabar.sabar.dan sabar.
.
.
.
dalam persahabatan dalam percintaan pun sama kena sabar.*wahwah.tehehe.tbe2 je.*
.
.
.
.
.
.
all n all i do hope that my experiment will be back to the normal n i 'll endowed by the god the spirit of the Thomas edison that never ever give up whenever he failed his experiment.*nak jgak mention nama si kapir ni cm xde je tokoh2 saintis islam yg lain.ahaks*ok fine i hope i'll endowed by the god the spirit of ibnu haitham,,Ibnu Bajjah, Ibnu Sinna, n others.

Ibnu Sina (Avicenna)--google image




tapi aku suka certain quotes dari thomas edison ni:-



"Many of life's failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up"

"I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work"

"Genius is one percent inspiration, ninety-nine percent perspiration"







alrite.till the next entry (^.^)
-pen off-
boboi!

8.3.10

A special entry for you babeh!! (^.^)

salam y'all,

first of all i wanna wish a happy birthday to my friends @ coursemate @ housemate, nini!!
as i have nothing to hand to you.huk2. so i made this video just for you dear.*wink*.

enjoy!!heheho~




video

5.3.10

ini rolltop (laptop) bukan roller cat dinding.




assalamualaikum & huii~


waktu kelas TQM td my lecturer,en.said ade cita pasal rolltop.aku yang separuh sedar time tu terus bangun bila en said cerita pasal rolltop siap dengan gaya lipat2 kertas seolah-olah kertas tu laptop that can be roll.i wonder how it can be roll???


okay,aku curious.aku terus seacrh n jumpa dis video.memang smart habes!!maybe korang da penah tengok & maybe aku je yg baru tau.ahaks.*batak rolltop*



enjoy the video!*ignore the porno music like of the background music.tehehehe*

video



smart kan??kan??kan??
but in my opinion, cam buruk je bawak rolltop ni.
macam bawak botol air pon ade.
kalau girl yg bwk rolltop ni ok lgi.
tp kalau laki, macam gay.ha2~


till the next entry.
adiosshh!
(^.^)

nuff da bangon!!nak g perang!!

salam y'all,




baru la aku tau nuff mmg jenis bangun malam2!!!cess la.

semalam tengok niyang rapik.x seram langsung tapi kelakar.sekian terima kasih*tapi ada orang tu tengok sambil tutup muka dengan tudung.aku la tu.haha.*

Sejak akhir2 ni x boleh tgk any entry pasal makanan okay.terliur.hu.



alrite.nak g main tembak2 nuff budak2 neh.boboi!!
till the next entry
ciaoo~

3.3.10

1 orang benci tapi 10000000 orang sayang.

assalamualaikum peeps,

* image from google*


Bila ade orang yang benci kita maksudnya kita ni bagus.'they hate me because i'm good' kata hugh jackman.owh macam tu ke.?haha.x tau la tu.biasanya orang yang selalu dibenci ni x pandai berpura-pura baik.kalau dah memang hampes, maka hampes jgak la perangainya.dat's why orang2 macam ni akan dibenci.Tp aku rasa orang yang x reti pura-pura baik ni better drpad orang yg berpura-pura baik tapi hakikatnya lahaulawala perangai.!!unexpected.!!osmate2 aku mesti faham sgt2 istilah benci & dibenci ni sbb diorang sume mmg x reti berpura-pura baik dan dah lali sgt dgn menda2 camni.nyahahaha.tp dat's better.
.
.
.
.

hey,it's ok dalam hidup ni kadang-kadang ade orang yang benci kita sbb kita just manusia biasa.x kan ada yang perfect even kadang-kadang kita cakap or nasihat orang lain seolah-olah diri sendiri sangat baik dan sempurna dan orang lain semuanya salah tapi dalam masa yang sama kita x sedar diri sendiri pon ada silapnya.tp biasanya silap diri sendiri kita xkan sedar.sama juga dgn aku, kadang-kadang bila tegur orang macam aku lah yang terbaik padahal lagi banyak silapnya.huhu.
.
.
.
.
nak halang dari dibenci mmg susah.bukan boleh control.dan kadang-kadang kita sendiri x tahu pon kita ni dibenci & membencikan.jadi biarkan sbb 1 orang benci 1000000000 orang akan sayang.*sayang ke hu2*tp kadang-kadang jgak kita je yang rasa diri dibenci tp padahal x pon.hmm..
.
.
.
.
yang bestnya kalau kita benci sgt2 kat orang tu lame2 jadi sayang.plak?bole ke cmtu.bole.aku penah rasa.hati manusia berubah.masa & hari pon berubah.dulu rasa benci je dekat mamat ni.rasa nak ..nak eeii..nak lempang je laju2.tp bila ade something berlaku between us & x pon bila da kenal betol2 xdela membencikan sgt.biasa je.life & peoples are always like that.
.
.
.
.
1 orang benci 100000000 orang sayang,
1 kali kita benci orang, 100000000 orang benci kita,
.
.
.
.
macam tu je hidup ni,
it reverse.
.
.
.
.
alrite,habis sudah
till the next entry
-pen off-


mlm ni nak nengok niyang rapik.1st time nak tgk cite seram kt wayang wlopon ramai kate x best.teruja.tehehehe~

2.3.10

Blog list utk geng blogger tersayang!!!!!meh sini!!

salam y'all, (^.^)



Hoi,da sebulan lebih aku join GB n what can i say babe!.thanks a lot freinds.hu2~dak2 GB mmg sempoi abes.x kira newbie or blogger otai.sumenya friendly.

Jadi aku nak buat blog list baru utk dak2 GB saje.untuk yang penah singgah dan komen blog aku macam miss lolly, joegrimjow, inora, izuari, luz, areev, mie, ZE, hanis malik, flygurlz, huda luna n ade ramai lagi aku pon da x ingt, aku akn terus link kan blog korang kat dalam blog aku yg besar & kosong tade pape neh.

Untuk follower2 yg xde tinggalkan link pliss bg semula link korang sebab ramai sngt aku nak jejak semula.ho2.*di kesempatan ini thanks follow.aku x penah paksa kan??kan??haha*

Untuk newbie or dak2 GB yg lain plak lagilah dialu-alukan sbb x kenal korang lagi.silalah tinggalkan link blog korang kat komen.InsyaAllah aku akan linkkan.xde exchange link kt blog aku.so tinggalkan jela kt dlm komen wokeyh!.

Untuk blogger2 otai yang femes semacam tu pon aku akan linkkan sbb ofkos la blog korang mmg best n aku nak baca selalu.itu pon kalau korang sudila menempek dalam blog aku yang hina ini.*wah*.~

tujuannya satu, senang aku nk bukak, nak bising2 kecoh2 conteng2 kat blog korang nanti.huhuw~





till the next entry
ciaaaoo~!!

tenang tp tak gembira VS gembira tp tak tenang

salam y'all,

baru je nak merepak buat cite seram join contest kt GB.tp tbe2 xde mood.nak siapkan ass.machine prof low tp x reti.nak cari ape menda kejadahnya climacteric kt google tp cam malas plak.nak tido tp x ngantuk.nak abiskan time traveler's wife tapi novel tu cam boring.nak main gitar tp still x ingat chord.cess la.
.
.
.
.
.
penatnya dgn keboringan, drama2, n peoples.erghh,..

life is great but peoples are manifold
life is great but peoples are annoying
life is great but peoples are disgusting

how can i separate it.life and people.i can't n i just can't.
.
.
.
.
.

aku x ske & sangat2 x ske entry berbaur pathetic cenggini.nanti kang orang yang bace pon jadi pathetic..huuw~
.
.
.
.
.

well.kadang-kadang dalam hidup x boleh nak yang bagus je.x boleh nak gembira & tenang in the same time.kalau aku pilih nak hidup tenang aku xkan dapat gembira tu dan kalau aku nak hidup gembira aku xkan dapat tenang tu.*ape tah aku merepek*


tido la
bak kata hanim' esok mulakan hari yang baru'



-pen off-