27.2.10

" renewen" bak kata adnan sempit.

assalamualaikum & peeps, folks, readers, frens, stranger,. (^.^)

renewen tu reunion eyh.nan sempit yg cakap.aku pon da terikut-ikut sampai nak sebut reunion pon dah x reti.nyahaha.try la sebut renewen lama2 kompem at last korang x kan reti sebut reunion lagi.tebelit-belit lidah padan muka.hoho.

okay,entry kali ni xde pape yg ilmiah sgt nak kongsi dengan readers.*wah macam la ade readers sgt,cess* cuma aku rasa berbangga dapat join mini renewen budak2 sekolah.da banyak kali diorang buat reunion tapi aku x penah join.yela,busy,dulu aku komander!dikira macam orang2 penting uitm la.budak2 uitm mesti tau komander 2 camane.mesti gerun kecut perut sumpah seranah la diorang dengan komander wa cakap lu!!nyahaha.

 

x ramai pon yang join.well,mini renewen la katakan.yg join aku, yus, fariz, atol, ryn & kebetulan jumpa alan & da geng kat situ.thanks a lot la korang sudi dtg shah alam walaupon i-city tu sumpah xde pape.ramai orang nak parking susah panas pulak tuh,cess.

i-city dah semakin meriah.makin ramai orang.kalau charge RM1 pon da untung.siap budak2 pakai topi lampu tanduk setan warna-warni,makcik-makcik akak- akak pon ade jgak yang pkai topi warna-warni comel, siap ade main baling2 ape benda ntah yang berlampu-lampu kat tengah padang.memang meriah!!nyahaha.

 

da 2 kali aku g i-city.da malas nak pergi lagi unless i-city dah ade something new.kedai-kedai semua da bukak & system parking yang okay sikit baru aku pergi lagi.hohoho.



till the next entry,
ciaoo!

22 comments:

  1. meo kau da penah g ke?
    cantik kan?
    tp kosong lgi.
    xde ape2 sgt.

    tyr tgk entry ni lg bnyk pic i-city.hu2

    http://hanalalock.blogspot.com/2010/02/i-city-shah-alam-hen-renao.html

    ReplyDelete
  2. x nmpak pn kt sne..ble p sne i-city 2????

    ReplyDelete
  3. khamis malam.
    hu2.
    ramai sgt org
    cmne nak nmpak
    kuikuikui.

    sies mlm tu rmai
    nk parking punya susah.
    cess.,

    ReplyDelete
  4. nak g tadi, tapi malas lak pikir tak da kenderaan., huhu cam best dorang tembak bunga api.

    kiranya i city ni ada selalu lah? bukan bukak kengkadang ja?

    ReplyDelete
  5. kalau nek moto lg senang.
    kete susah nak park,

    dia on everyday
    tp kalau ade festival
    mcm chinese new yer n christmas or else
    lagi meriah la.
    tu yg ade bunga2 api.bising2 kt situ.
    huhuw~

    ReplyDelete
  6. haha...untung la kmi nek moto...
    sme la..best pusing2 cuci mate kt ci 2...





    da folo pn..folo lew blik..hihi

    ReplyDelete
  7. cuci mata cmne tuh?
    hohoho~

    alrite bro~

    ReplyDelete
  8. Pretty :) didnt get the chance yet pergi sini :) must drop by someday hehe

    ReplyDelete
  9. jannah ko nak jeles apenye.
    xde menda pon.sies~

    aku kesian kt diorang dtg jauh2
    tp dpt tgk lmpu jer
    hik2~
    nnti la kite wat renewen kt tmpat lain plak
    ke ko jeles x dpt jumpe alan
    alan da mkin sweet skunk.ahahhaha.!

    ReplyDelete
  10. damn! kalo alan bace neh kembang kuncup punye
    arghhhhhhhh
    neway, mane gmbau dr camera ko ayang oi?
    kepingin nak ninguk neh,huk3

    ReplyDelete
  11. ahaha.
    alan xkan bacenye blog aku.

    tp alan mmg sweet la
    wahahahah
    statementtttttt!!!!!!!!!!!!!

    malas la nk uplod
    bole x?
    tatau npe pic mlm tu x santek
    sbb ade kau kot.hak!

    ReplyDelete
  12. uish tak hajakkkkkk pom aii.

    mencippp mencippp mencipppp *majoks terguling2 !*

    ReplyDelete
  13. miss lolly kau jauh cmne eyh nk ajak

    mencippp2 tu ape menda???
    cm burung jerk.nyahahaha~

    ReplyDelete
  14. aku jeles sbb x ajak aku..
    pe jadah nye aku jeles sbb alan???
    haih..xdo mknenye

    ReplyDelete
  15. alaaa..
    ok2.
    sorry.
    act ramai jgak x puas ati x dpt join
    shai lagi jeles
    die dok s.alam gak
    tp x terjemput pon
    hu2~

    xpe reunion betol nanti!!!
    yezzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  16. reunion btol yg entah bile!!
    xpela..i oso had a great time wif my friends!!
    tp mok,aku windu ko!!!huhu

    ReplyDelete
  17. aku windu ko jgak sampai rasa cm nk lempang
    nyahahahah,.
    xla..
    nnti aku kawin kite jumpala
    x lame lgi.
    da x sabau da ni.
    hu2

    ReplyDelete
  18. ceh gatai na kau skang??bulih la..aku cop jd flower girl..haha

    ReplyDelete
  19. aik.
    kawin pon ko kate gatal
    spatotnye org yg x kawin 2 yg gatal lebih2.
    nyahhaaha~

    ReplyDelete
  20. yela..gatai nak kawen!!hoho
    eh nx reU kne wat sesi luahan ati lg ni,mcm ari tuh..byk nk kne catch up ni..lol

    ReplyDelete