22.2.10

One of the top 100 malaysian blogs that i luv. (^.^)

assalamualaikum & hye

siapa one of the top malaysian blog tu?blog aku ke?mintak maap la kak long bang long.100 tahun lagi rasanya belum tentu dapat.blog kau kot.?huhuw~ x mungkin jgak sebab top 100 malaysian blogs xde masa nak singgah lepak2 sini.

so blog siapa yg aku suka tu?.okay td masa jalan2 dalam blogosphere aku tersangkut terlepak lama2 dekat 1 blog ni.rasa bahagia sgt sbb blog dia cantik!work art dia lg la cantik.huhuw~

then,jalan2 plak kat sini.ternampak list of top 100 malaysian blog n blog dia tersenarai.no 8 daripada 100.memang patot pon.8th in malaysia~!fieeww~tinggi 3 anak tangga dr just khai tp maybe akan selalu diupdate & ranking 2 akan berubah.but atleast penah tersenarai.blog aku?blog kau?bila lagi.bukannya ape kan.x nak la diranking2.nanti dapat no 1 ke no 2 segan la.sume org kenal.i'm juz a girl next door.nyahahaha~

ah.okayla.sebenarnya nak cite nak cakap nak bagitau yg blog dia cantik.itu je.ahaha.x nak merepek lama2.daaaa.


p/s.act br tau dia org kg aku.nnti raya nak dtg singgah la.nk tanya cmne dia bole wat work art yg cantik2 tuh.he.

-pen off-
ciaoo!!

8 comments:

  1. eh2. dont judge book by its cover wei..



    www.fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. xla.art work dia mmg cantek
    maybe laki x ske sgt
    tp sy ske
    hehe.

    ReplyDelete
  3. ee baru follow GB. syok gak. hee. weh, nuffnang kedekut tanak bagi ee duit pun :(

    ReplyDelete
  4. syok gile!!
    sy rse da nk demam ngadap GB tiap2 ari
    nnti bile ee da join GB lme2
    kompem nuff naik n ee msti dpt blaja mcm2.
    sies best.
    tp kn rajin update la.
    nuff sy da naik ckit.
    ckit jela.
    sy rse ee msti cpt hot kt GB
    sbb bru msuk trus dpt profil popular
    x tahan!!!!
    haha.

    ReplyDelete
  5. Bila la dapat masuk dalam list tu..

    ReplyDelete
  6. x lame lg la tu ariff shah.
    blog kamu best ape
    sy ske coz bnyk menda leh blaja kt situ.
    nak jgak wat enrty berfaedah cm kt blog kamu
    tp x cukup ilmu
    kekeke.
    (^.^)

    ReplyDelete
  7. waaaa..saye suke..nice blog babe.. suci je blog nih..huhuh.. :D

    ReplyDelete
  8. ye.tq
    sesuci tuannya
    nyahahaha!
    (^.^)

    ReplyDelete