10.2.10

geli gile tgk breast ni..errrghh.!

assalamualaikum & hye y'all

first time aku bce artikel n tengok gambar ni dalam one of my fren kat fb rasa gatal 1 badan.erghhhhhh!~!~!sampai mcm ni skali ke breast kanser.so girl out there be aware!

 


CUCI BRA dan PAKAIAN2 BARU Anda, sebelum dipakai. Banyak orang yang melakukannya, ini sebagai peringatan bagi yang tidak melakukan-nya. Baca dan persiapkan diri Anda untuk melihat gambar ini. Kami tidak tahu parasit apa yang ada didalam pakaian ketika kita membelinya.

Ya Tuhan. Menjijikkan. Kirimkan ke semua wanita!!!
CUCI BRA BARU Anda sebelum Anda memakainya!! Jadikan kebiasaan mulai dari sekarang untuk mencuci pakaian baru Anda sebelum memakainya, ini SANGAT PENTING!!!

Setelah Susan McKinley (Antropologis) pulang setelah ekspedisi di Amerika Selatan, ia menyadari ada ruam aneh di payudara sebelah kirinya, tidak ada yang tahu itu apa, dan ia pikir ruam itu akan hilang seiring waktu.

Setelah ia kembali, ia menemui dokter karena sudah dimulainya rasa sakit. Dokter tidak tahu penyakit apa yang di derita nya, dokter memberikannya antibiotik dan krim khusus. Setelah berselang rasa sakitnya tidak hilang dan payudaranya semakin panas dan mulai berdarah. Ia memutuskan untuk membalut pendarahan itu, bagaimanapun rasa sakitnya semakin bertambah, ia mulai mencari dokter2 terbaik. Dr. Lynch tidak bisa mendiagnosa infeksi apa yang terjadi dan meminta Susan untuk mencari temannya yang ahli dalam bidang Dermatologi. Sialnya sang dokter sedang berlibur. Susan menunggu selama 2 minggu dan akhirnya dapat bertemu Dermatologist tersebut.

Susan terkejut, setelah ia membuka perban nya, mereka menemukan larva bertumbuh dan bersarang dalam pori2 dan dalam luka payudaranya, sesekali mahkluk jahat ini masuk dalam pori2 dan muncul di lubang sebelahnya, yang ia tidah tahu adalah lubang itu sangat dalam dari yang ia bayangkan. Larva ini memakan lemak, lapisan kulit dan kanal susu payudaranya


ewwwwwww...lubang2 itu..ergghhh.....awww..da la..geli..geli...
adioosshhh!

17 comments:

  1. eeeeeeeee..
    meremang bulu roma..
    ayooo..

    ReplyDelete
  2. sies....aku rasa gatal ni.....erghhhhh

    takotnyew~

    x nak jd cmni~

    ReplyDelete
  3. eeeuwwww...gelinya lobang2 itew...teramat mengelikan...

    ReplyDelete
  4. eryati so let take a good care of it.
    geli jgak..eeew~

    ReplyDelete
  5. ada org ckp bnda nie not from breast cancer act.
    but dont noe the truth yet.

    ReplyDelete
  6. a.ah.
    aku tbace gak
    ade org kte pic ni da diedit
    tp tetap geli...yewwwwwww~~

    ReplyDelete
  7. geli gile weyh..
    aku slalu tgk pic2 camnih time blaja,
    esp time subject parasit,patho n penyakit pekerjaan dlu..automatik meremang bulu roma n da takot nak buke nota..wargh!!!sgt geli!!!!

    ReplyDelete
  8. haha.nsb baik la aku x amek kos cm ko.
    aku kalu stakat tgk darah kepala putus kakai putus bole lagi
    tp kalu menda2 parasit cmni..erghhhh...awwwww..
    rasa gatal 1 badan...
    mandi td lame gle..kekeke..

    ReplyDelete
  9. kalo tgk kaki tangan yg putus terus xpela..ni siap darah bersepah2,isi berterabur,otak terkeluar.x tahan gak mok!!!yuksss

    ReplyDelete
  10. huhuhuhu.ko ni..cmne ni.amek health sc.

    ReplyDelete
  11. argh... nak muntah... siyes.... ades... so utk feminin kat luor tuh...

    berhati2 r...

    ades... laki pown same... jgn men try je... klau dah bajet nak beli baju ke suar ke...

    prepare pkai singlet or lapis baju kat dalam..

    dan yg dah beso tuh.... pkai2 r boxer..

    hygine2..

    ReplyDelete
  12. huhu.pic edited aje tu act tp tetap geli2.haha.

    ReplyDelete
  13. geli siot..mne dpt ne???
    aku da tgk sblum ne...

    ReplyDelete
  14. eiii seriousss geli! semua bola roma tegak berdiriii!!! takutttt sangatttt! Ya Allah, mintak jauh... Amin

    ReplyDelete
  15. huhu... terkejut aku... ada jugak mcm nie kan...huhu

    ReplyDelete