23.1.10

tips- tips bile bilik air tersumbat

assalamualaikum & weiyh!

ni dia tips2 bile kau tgh panaszz sbb blik air tersumbat dan sume org wat bodo mcm x nampak :

1.relaxss dulu.jangan marah.sabau2.
2.masak air panas ye kak long
3.amek pelocok tu hah kat dapur
4.tuang air panas 5 kali dlm lubang.
5.kocok2 dengan sabau.jgn marah nnti air tepercik kt muka..eeiyyeww
6.try jirus air banyak2.ok x?still tersumbat ke x?
7.halau hosmate2 yg hampeh sbb wat blik air tersumbat tp x reti nk tolong.(yg ni step yg kompem pasni blik air kat rumah kau xkan tersumbat lagi)


sekian.,selamat mencuba.lepas ni bole la puteri2 bidadari2 kat rumah aku mandi dgn selesa melalak2 cm kambing kat dlm blik air yg da bersih aku cuci.wth.


hey,i just don't get it pompuan2 neh.i tell u girl kalau stakat g kuliah, g dating punye santek dr kepala smpai kaki,kemas,wangi,cun,shawl2 bergaya,sexy, hot,mke sebjik2 da mcm bole wat 5 anak,n da keje da pon!tp kat rumah cam SAKAI !!!!!!!!!(habat org pahang cakap)x reti nk kemas,pengotor,xyah ckp rumah la.bilik air bilik tido pon x reti2 nk jage..kau xyah jd pompuan la okay.i kill u!

aku rse aku da mcm mike rowe versi pompuan dlm dirty job discovery channel arini mengepam cuci tandas.i hate it.hey, plissss la girl.show that u're a girl.gonna be a woman.bukan depan pakwe kau je nk tunjuk kau tu totally pengemas pembersih.hergh.xkan nak aku bebel kat korang yg da besau gedabak ,xkan nak kena wat jadual kebersihan rumah kot!!nak ke??????aku wat kang.aku wat nnti aku upload aku tagged korang dlm facebook.padan muke.

i sacrifice a lot okay.bilik aku yg skrang bukan lg blik aku sbb aku tdo lua majok dgn kekotoran, keselerakan.kebusukan yg korang buat,xtau la da jdi ape blik aku tu.da mcm tapak pelupusan sampah kot.so plisss.plisss.plisss.girls out there.behave la.xyah nk menggedik je lebih.



mood : lu bikin gua panassss..

5 comments:

  1. perghh, kesian kowt.
    sbb tue la ak xsuka dok kongsi2 nih!
    it would be better if im alne.
    dats y bilik ak mmg ak srg.

    ReplyDelete
  2. dak bru yg wat hal.freshie.
    tp lg tua kot.geram btol.huh!

    ReplyDelete
  3. sabar mok..aku pena rase dlu time dok hostel..
    ko sound jek straight dpn die..ingat kite bibik ke ape

    ReplyDelete
  4. xleh sound mslahnye.
    kang mkin skit dak2 umah aku.
    sewa mkin mahal dowh.huhu.
    sabau jela.
    ggggrrrrr..

    ReplyDelete
  5. hadoi....i got the same thing that happen to u...mmg hangen dgn org2 yang camni..byk kali dah kena...gi dating bukan men santek...tp nak uruskan umah, baju belonggok kotor...huh..aku pn tgh hangen gak ni..same je ape yg ko rase dgn aku wahai tn tnh...huhuh

    ReplyDelete