3.11.09

perut nk mkn subway ye sayang.sabar ek.next sem.

assalamualaikum & weiyh weiyh

arini rase niat di ati nak teman abiskan sisa sisa baki baki idop kak ayu kt uitm yg tinggal bape ari lg sebab selame ni aku x penah appreciate kewujudan kak ayu dlm bilik aku dgn 24 jam pakai headphone kt telinge biarpon aku x dgr lgu pape sbb aku malas nak beborak dgn kak ayu..ngehehehe wlopon aku rse kak ayu sgt baik.tiap ari kemas blik x sempat aku nk kemas die da kemas dlu.dats why la aku decide nk sebilik dgn kak ayu.x ske i blik sepah2 ni .semak otak.dengar tu wani pia nini anim ye.blik korang cm kandang anak vavi.nyahahahah..hehe.aku x suke borak klu dlm blik ye tuan tuan puan puan aku ske dgr lgu n tdo jgn kaco aku klu x nak kn lempang..huuuhu~tp..tp..kak ayu tade plak arini.alaaa...kua dgn lelaki kesayangan die.bestnye..wuuwuwuwuwuwuwu..nk jgak kua dgn kesayangan..kua dgn kucing kesayangan la..


jadi..jadi..jadinye..pepagi td aku dgn wani tdo kt libry.tdo ye kawan kawan bkn study sgt.aku bkn rajin sgt cm ko.ko rajin.study sikit je pastu tgk orang orang hisap dadah.pastu  jmpe dr.azmi discuss psal final year project.x sabar kamu kamu ye katenye..final da abis ke.concentrate final dlu ye nnti en zai uruskan bincang dgn sume member2 dlu.alrite dr.alrite!aku ske dr azmi nape bkn die yg jadi supervisor aku.wuwuwuwuw..rse nyesalnye marah2 ngamok kt die suatu ketika dulu.patotla die x mo amek aku under supervise die.haih.jgn ngamok2 kt lec ek.dr.azmi cam mr bean.ensem.hehe..


petang pule tido.tido lagi.lagi..lagi..tido..tido..bgun2 gelap.x nmpak nk study.mlas nk bgn bukak lampu.biala.layan scrapping.------yihuuuu~>~>~>~>~>


dan nilah hasilnye.i loike.tp gitar senget.lantak la.x cantek pd ko tp cantek je pd deria aku.



yg ni serabut..serabut..semak..arghh..menda menda la.

new hapdate*****



sile click kt pic pade sape yg rabun x nak pkai cermin mate tu.




malam ni mkn burger rm 1.90.sedap + kenyang =penjimatan maksimum.

tamat la.study plak..adiossshhhh!!!






6 comments:

  1. style jek ko eh....tido dan tido lg,hak3...lenkali cube ko ajau aku ape yg besh nye kt subway? sumpah aku x reti mix n match kt sane,wuwuwu

    ReplyDelete
  2. 1 st tyme aku makan rse masyukkkk gle..perasaan puas bercampur baur dgn gembira..x telalu kenyang x terlalu lapar..puas..aku skeeee..hehehehe.

    tp mybe act biase je..aku je kot yg ske sgt..heheh.

    ReplyDelete
  3. mok.wat scrapping ntok aku!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. okay.tp aku xde pic ko yg cun2.ko bg dlu pic ko.nnt aku wat.aku publish besau2 punye..huhu.

    ReplyDelete
  5. sumpah susah nak carik scrap2 neh...kalo ade pown yg aku jmpe mesti kne baya,wuwuw....ko suggest sket website nye,hee

    ReplyDelete
  6. pandai KO watt NA.AKu nk BLAJA tapI TAk TAU suMBERR dr SAPe AKU nk BLAJA ni..
    huhuu.anYWAY nice..
    saya SUka BANgat NI.

    ReplyDelete