26.10.09

penat pikir tajuk 4 dis entry.jdi ni la tajuknye.

assalamualaikum & hye

dis is da last entry from me..sbb aku akan pegi jauh..x bole bernafas lgi mcm kwn2 yg  lain..huuuu~~eyh.ade org ckp aku mysterious..aku gelak sbb kt sekolah dlu kwn2 aku ske ckp aku mysterious..aku mysterious ke..xdela sgt..juz org susah nk paham aku..





waktu kecik2 zaman tadika dulu aku teringin sgt nak ade rumah sendiri..rumah aku tu kt atas bukit..rumah aku sorang je kt situ..bwh tu bnyk pokok2..aku nk duduk rumah tu sorang2 je..aku nak main sorang2 je..aku nak ade bnyk buku cerita kt dlm rumah tu, so aku bole bace..x la boring..sbb dulu aku x ske mak aku ske marah aku.abg aku jahat.ayah aku pendiam.adek2 aku ngade2.aku x ske sume org.aku suke wat keje sendiri.penah waktu kt tadika aku nangis sbb aku tade kawan..aku ckp aku sakit perut mak aku dtg amek aku..ble mak tau aku tipu mak rotan.aku nangis lgi..aku benci sume org time tu..aku tdo aku slalu mimpi aku tinggal kt rumah aku sndiri..sbb tu aku ske wat keje sndiri.ble aku senyap kwn2 ckp aku xde mood.tp aku mmg xde menda nk ckp..aku diam la.ble aku sedih sgt aku xkan ngs depan kwn2.aku malu.aku susah nak tunjuk ape yg aku rse..kalau aku ckp aku benci..tp dalam hati aku x benci pon..kalau aku ckp aku suka..dalam hati aku x ske pon..sbb 2 org xkan paham aku..



ble aku da besar sikit..da msuk sekolah menengah.aku xnak tinggal sorang2 lg.aku nak ade rmai2 org..aku nak ade family sendiri yg happy..sbb dlu aku x happy dgn family aku..aku lagi ske dok asrama dr blk umh wlaopn aku bkn ske sgt blaja kt smap labu..hee~aku takot sbb sume kwn2 aku baik2 pandai2..aku nk ngaji pon tekedek2.segan dgn diorang sume.aku x ske dok umh sbb abg aku ske gadoh dgn aku.ske pukul terajang aku.ingt x sakit ke.sakit gle la. tp aku malas nk lawan..msti aku kalah..sbb die laki..aku benci dak laki time tu.aku nak ade family sendiri tp aku tatau la bole dpt ke x sbb aku tatau aku mati ble..ntah2 esok luse..




mak aku slalu kate aku malas.tp sbnrnye mne ade.ble aku wt keje umah aku takkan tunjuk dpn mak.aku wat senyap2.tp disebabkan adik aku lg rajin nmpak cm aku ni pemalas sgt.huhu..tp xpe.lps ni aku akn rajin wt keje sbb aku da syg family aku..aku da besar.da bole pikir mne baik mne buruk..da sedar ape yg mak marah dulu2 mmg salah aku.aku degil.ske lawan ckp mak.ske majok x nak makan.da tau yg abah aku syg aku.sbb 1 hari aku nangis abah nmpak.lpas tu die cm nk pujuk aku.hehe..klaka..abg aku pon baik act sbb ble aku hulur tgn nak salam dgn die..die cepat2 sambut juz  mybe dlu die ade problem dgn blaja & kwn2.die pon jenis x bnyk ckp.aku tau abg aku syg adik2 die..adek2 aku pon da x ngade2.sumenye lg hebat dr aku skrang.sumenye pandai2 tp malas blaja.sian mak dpt kitorng yg malas blaja..huhu..




ble aku msuk u.uitm aku aku da x benci laki sbb aku knl someone..die laki 1st yg wat aku hapyyyyy sgt..die simple tp aku ske.tp aku knl die lmbat.die da nk abis blaja.tinggal aku sorang2..sedih sgt..ble kwn2 kuar mkn dgn bf diorang.aku mkn sorang2 kt blik.aku dpt jmpe die 2 mnggu je.aku teman hari2 terakhir die kt uitm.ptg2 dpt tgk die main kt pusat sukan pon da wat aku sgt hapy.da leh wat aku gelak sorang2..huu~tp.......atlast..kitorang da xleh sme2 lgi.aku da x sanggup wat die sedih sbb aku ingt aku boleh paham die n die bole paham aku..tp x..aku xleh bg yg terbaik utk die.hope die sihat n hepy sbb die kn darah tinggi.msti sbb pening dgn perangai aku dulu.




so skrang.aku sorang2.mle2 je aku rse aku sorang2 tp sbnarnye aku ade lg kwn2 yg leh wat aku hepy..aku ade family..dan yg penting ble aku ade msalah aku ade DIA.DIA tempat aku cte sume mslah aku.aku bole wat ape yg aku nak..aku rse bebas tp kdng2 aku sedih.tp idop ni xkan bole hepy tiap mse..kdng2 sedih kdg2 hepy..kdng2 kt atas kdng2 kt bwah.kdng aku penat pikir pasal org lain smpaikan diri sndiri aku x pikir.aku nak hidup biase2 je tp happy.aku bkannye nak sgt mini cooper cabrio duit blambak2 keje hebat2..saje je ngade2.hehe ..aku nak hidup bahagia je..hapy..x nak org sakitkan hati aku..aku sakitkan hati org..







,nxt week da nk stat final.aku nk score.sbb sem ni aku rse result aku sgt hampeh..bnyk menda yg jadi sem ni.kdng aku x larat..penat sgt.so, aku nk mintak maaf kt sume..esp kwn2 aku..or sape2 je yg aku penat sakitkan hati die.aku dak biase je,kdng2 wat salah, x sedar..emo2 ke..tp jgn ckp aku mysterious lg.knl aku dlu bfore ckp aku mysterious..aku da cte pnjang lebar kt atas..aku mmg ske wat keje sendiri sbb aku mlas nk pkir psal org lain.manusia cpt berubah..kdng2 org yg kte benci 2 sbnrnye baik & org yg kte ske tu, xdela baik sgt.hanya DIA je yg x berubah.maha pengasih maha penyayang..lps ni aku x kan mintak ape2 lg dr DIA kecuali DIA berikan yg terbaik untuk aku sbb aku xtau ape yg terbaik untuk aku..

k..adiosshh....don't miss me..hehe..

8 comments:

  1. kiddin me..??
    ko nak quit blogging..?? alaaa~~
    tabesh nye,huhu
    neway, those pictures are cute
    where did u get dat..??
    lukis senirik kah..??

    ReplyDelete
  2. a'ah..aku nk bla sbb bloger block aku sbb aku taksub sgt..huhu

    ReplyDelete
  3. hana mmg pendiam
    xbanyak ckp
    kate benci tp smena'y concern :P

    neway,miss you hanna!

    ReplyDelete
  4. hanna..qutENYEEE bloG koo SKARAng..
    xkn NAK quiT..Blog CANtik2 NI..COmel JE..
    FOLLOWER TUU rmAII je..laiNLA cam AKU ni..hehehe..
    KEMalaSANN je..gamba TUU mane DAPt nakkkkk...

    ReplyDelete
  5. ntah hana...ilek r hana..
    jgn cpat give up k...muaaah*** syg hana..hiks..sgt geli ok...hahaha

    ReplyDelete
  6. sape lg yg panggil ko misteri nih. kasik tau same ak. biar ak pukul die.

    ReplyDelete
  7. weh mok..ko nak quit blogging ke..??ala jgn la..nti aku da x bole komen2 da..

    well,entry yg ko kali ni siyes sedey..hukhuk
    tp mok,remember,no matter wut,ko still ade ktorg..
    ktorg sayang ko pe..huhu

    ALL D BEZ 4 D XM~ko boleh!!!

    ReplyDelete