30.8.09

to all my fren~juz fren~

salam ramadhan..ceh..da bape ari pose br nk salam ramadhan.
well..
ade 1 je perasaan dlm ati aku saat aku tulis blog ni.....which is..GUILTY..perasaan bersalah..sgt2 bersalah dgn kwn aku..amiey..x tau la nape kli ni pon aku lpe lg janji aku dgn die..amiey kol tp aku tgh off hp..then die msg ckp esok da nk blk indo..tyme aku bce msg 2 aku rse nk hantuk2 je kepale kt dinding..cmne la aku leh lpe..lpe lg..lpe lg..
tp..
aku x phm nape tiap kli die kol mst hp aku off or aku x bwk hp sme2 dgn aku..i mean tiap kali!then if aku jd amiey aku mst da bengang & mlas da nk contact..lantak la..tp amiey still kol..n tiap kli die je yg kol..die je yg ade effort nk jmpe aku..die snggup g teratai cr aku..tp aku da lme x dok situ..sian amiey..at last kli ni x dpt lg jmpe amiey..emmm.......
so..
klu amiey btol2 da tawar ati dgn aku..aku terime..aku phm..klu lps ni die da x nk jmpe aku..aku phm..
actually..
aku rse amiey phm aku ni cmne.. aku mmg jnis yg xkan tunjuk if aku appreciate someone..if aku syg someone..if aku admire someone....ego ke aku..?maybe..tp aku mmg x reti nk tunjuk..dat's why aku slalu take it 4 granted..bufday kengkawan or tarikh2 penting..susah dowh aku nk ingt..bufday aku je aku ingt..heheh..tp klu aku wish 2..betuah la..
tp..
walau cmne pon aku..bg aku..kwn aku tetap kwn aku smpai ble2...even kdg2 aku lpe...jrng contact..aku still syg kwn2 aku..
so..
sempena entry yg syahdu ni,,hehe..aku nk say hye kt sume kwn2 aku tyme kt tadika kota gelanggi, kwn2 kt sekolah rendah kota gelanggi 3, kwn2 kt sekolah kebangsaan temin, kwn2 kt smap labu, kwn2 kt matrix penang, kwn2 kt uitm shah alam....SYG KORANG!!!!
aku xde la bnyk sgt kwn dlm idop..sikit je..tp yg sikit 2 sume yg btol2 kwn yg ikhlas kwn dgn aku..x perlu rmai kwn tp bkn btol2 kwn..

3 comments:

  1. hanna,tetibe aku sdey bace entry ko yg ni..huhu
    suke d laz part"x perlu ramai kawan tp bkn btol2 kawan"
    wuteva pon,ko tetap kawan aku smpai bebila,no matter what~

    ReplyDelete
  2. jgn sdey2 babe..huhu..tp btol la..aku sies x rmai kwn..sbb aku mlas nk kwn dgn org yg bkn btol2 kwn..kwn2 yg aku ade skrng pon aku da ckup2 bersyukur..kdg2 kwn lg best dr pakwe..heh..syg dowh kwn2..nway ko pon tetap kwn aku smpai bebile!no matter what too!!!mokk!!uhuk2~~

    ReplyDelete
  3. hehe..friends 4 eva!!!
    weh aku da rndu ko la!!!jom buka sesame!!!hehe

    ReplyDelete