28.7.09

mak!!!npe plak tabuleyh??

asma gemok ajak aku g tgk asai kawen..aku nk g la jgk sbb kwn yg 1st kawen beb wpon aku x sngke si asai 2 da nk kawen..aku still tebayngkan si asai yg tgh menggaru2 kepala smbil jln seret2 kasut..hahaha!!tbe2 tau2 da nk kawen mamat ni..bgus la..da sanggup bg komitmen..its ok la..hope bekekalan smpai anak cucu ye.......eyh jap semoga bekekalan smpai ke syurga..heh~x kan smpai anak cucu je kot..pastu cerai..huhu..tidak..tidak..

aku ingt mak aku x kesah la sbb slame ni pon die x pnh plak hlng aku nk g memane tp tatau la kli ni die beria2 x bg aku g..aik???pelik la plak mak aku ni??aku nk tgk kwn kawen je..bkn nk g clubbing ke ape??nape mak???adakah sbb aku wat mke xde mood tyme tnye mk aku tuh??mmg la sbb aku tgh demam mak....xkn nk wt mke excited plak..tp xpela.....xpe......xpe.......it's ok...it's alrite...................da mk kate x boleh..x boleh la..jgn degilsgt..nnt jd pape spe ssh................lgpon...lgpon,......aku x boleyh ckit tgk org kawen ni....he..aku x bole sgt tgk org tgh akad nikah actually...ble tgk org tgh akad nikah je msti aku jd sebak tbe2..dr dlu lg..tatau la npe..huhuhu..hana...hana....definitely over...bru tgk org beb!..blom aku yg tgh akad nikah!!!klu tyme aku akad nikah nnti tatau la cmne..silalah sediakan tisu bnyk2 yerk mak!!

act aku tgh boring sgt ni plus aku rse aku mamai..lalock..x bepijak kt bumi yg nyata lps mkn ubt2 td..aku bkn ske sgt mkn ubt tp disebabkan aku da menghabiskan wet aku untk beli ubt..so aku mkn jela.....ishhhh!!AKU X SUKE UBAT!!!!!!!!!!!

dikala aku keboringan 2....aku lyn la twiligt neyh..leyh????bru nk bce????hello hana org lain da abis bce sume siri die ..da katam 3 4 kli da ko br nk bce???bak kata si wani "batak la ko"hahaha!!peduli ape aku..better than never..





4 comments:

  1. weh, mak xbg tu, ade la reason nye.. kot2.. haa.. haha, jgn jd anak derhaka.. :)
    ko demam ke weh? sian2..
    & xsangka ko jiwang wei.. leh lak nangs.. haha.. tp aku tau ko mmg pelik bab2 emosi ni.. bende pelik2 leh nangs.. & aku tau ko sensitif.. :)
    & jgn benci ubat sbb aku bakal jual ubat utk ko nnt.. huu..
    well, nnt aku amik gmbr asai tu eh.. haha, ahaa ek, aku pon still xleh caye die nk kawen, untill i saw it with my bare own eyes kot~
    & jgn riso, aku pon br je abes bc twilight, & i gave 5/5 star for it!

    take care babe..

    ReplyDelete
  2. ko tau ek mok aku sensitip..huhu..aku demam..ble demam je aku mst ingt kt ko..sbb dlu ko jge aku..nway aku mmg x ske ubat..sgt2 benci mkn ubt..kli ni aku tepakse..sbb da 3 ari demam..doakn aku cpt sembuh mok nnt upload pic asai ek!!

    ReplyDelete
  3. hehe, aku jg ko dlu ek..
    sian ko.. dmm sorg2..
    nangis sorg2..
    kat cni pon, aku still jg org dmm, haha..
    cpt sembuh weh..
    may Allah bless

    ReplyDelete
  4. tq mok!aku da ok da ckit arini~heheh~

    ReplyDelete