7.7.09

konpius feeling

nape aku ssh sgt nk wat decision??ya atau x je..tbe2 aku rse tamau dok lua.tamau dok umh pia..dpt rse adah n sarah sedih..maybe diorang x sedih aku kua tp maybe diorang rse lain..ye la..da 3 sem dgn diorang..makan sesame..g kuliah sesame..lmbat sesame..hapy sesame..group sesame..gosip sesame..sedih sesame..kua jejalan sesame..soping sesame..tbe2 tinggal diorang 2 je..emmm...esok last daftar kolej..n mlm ni ade pejumpaan..aku tertekan sgt ni..sies..klu aku tamau dok lua..sok je peluang aku nk dftar kolej.cmne ni..anim plak cm x yakin je bwk moto..ni yg wat aku takot neh..boleh ke die ni..adoyaii..ni yg wat aku rse lg tamau dok lua..tp aku da xnk jd komander..sgt2 xnak.ari 1 st da dpt keje..aku da xde mood..aku x enjoy pon..tah la..dlu cm excited..sanggup tahan je pape..skrng nk kua plak..cmne nk gtau kt senior..takot diorang x puas ati je..tp aku ade hak wat decision aku sndiri..ape yg aku nak..ape yg aku ske..x ske..klu pakse pon aku x kan bg full commitment..watpe..skunk ni aku btol2 dlm dilemma.tatau nk share dgn sape..nk share dgn ary.....aku da bkn sape2 bg die...nk share dgn kwn2..diorng pon da bnyk keje nk wat..awal2 sem da bnyk assgment..report..presentation..n mcm2 la..Ya Allah..x tahan sgt ni..sedih pon ade..ble ade prob..tp tatau nk share dgn sape..sedih sgt..nsb baik ade blog..atlist dpt cte kt blog aku yg best ni..rse lega ckit...wlpon aku tau msalh aku xkan selesai klu stakat cte kt blog..aku kn gak pkir cmne nk settle kan..aku kn gak wat decision..aku kn gak mlm ni..kn gak!!sbb sok last regist kolej..aku kn jgak berani ckp dpn2 dgn senior..n aku kn jge ati kwn2 aku..aku xkan lpekan diorang..adah n sarah..aku x beniat nk tnggalkan diorang..n lpe sme susah senang kitorang tp aku nk rse bebas..i want life...aku x pnh rse student yg btol2 student..aku da mls tipu dri sendiri..wat menda yg aku x ske dlm idop..dri dlu lg..aku slalu ikot je ape yg ape yg aku dpt..slalu gne prinsip 'let da tyme decide'..so skunk 'LET I DECIDE'...bia aku yg decide idop aku..slalu pkir xde tmpat aku nk share prob..tp aku lpe..aku spatotnye share dgn DIA...DIA spatotnye tmpat aku mengadu..bkn sesape..k la..pnt sgt..ati x tenang..~~

2 comments:

  1. jgn cmnie...chaiyok2
    kuatkan smgat...
    ana fatso leh...hehe

    ReplyDelete
  2. sy try awin..huhu..klu sy sdh cmne pon sy tau sy wat menda yg betol..n tp dlm ati sy still ade ary..1 st love la katakan~

    ReplyDelete